Jordan heeft vandaag zijn nieuwe wagen voorgesteld in Rusland. Het deed dat bij een temperatuur van -10 graden Celsius, en op het Rode Plein in Moskou. De Gele wagen, en de rijders stonden tussenin het Kremlin, de beroemde Kathedraal en het Mausoleum van Lenin.

“We willen dat ons team een Russisch kantje krijgt, dus was het belangrijk om ons hier voor te stellen aan de media en zakenwereld hier in Moskou.” Zei Colin Kolles. “We willen ze tonen dat hoe spannend de Formule1 is, en ik hoop dat het voor de mensen leuk was om een F1 wagen en rijders te zien in het hart van de Russische hoofdstad.”

Tiago Monteiro is zeer blij in Moskou te zijn en is onder de indruk van de stad en zijn inwoners. Ook hij vindt het belangrijk om de F1 dicht bij het gewone volk te brengen.
“Ik kan de steun van onze fans hier zeker appreci�ren, het zal ons over een week meer motiveren in Melbourne en gedurende het hele seizoen.”

Narain Karthikeyan vergeleek Rusland dan weer met zijn thuisland India. Want net zoals de oude Sovjet staat wil India ook graag een Grand Prix organiseren.
“Er zijn zoveel dingen hetzelfde, maar het klimaat is dat zeker niet! Ik denk dat er meer en meer mensen nu terug achter de Formule1 staan. Het is zo’n geweldige kans voor sponsors nu er zoveel nieuwe landen interesse tonen. Het aantal fans groeit met de dag. Ik hoop dat de Russische motorsport fans ons adopteren als hun team en ik hoop dat we hen trots kunnen maken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *