McLaren rijder David Coulthard zit er niet echt mee dat hij het team moet verlaten op het einde van dit seizoen, hij zal plaats moeten ruimen voor de Williams piloot Juan Pablo Montoya.

De Schot weet al voor welke teams hij zal willen uitkomen in 2005, zowel Williams als Toyota staat hoog op zijn verlanglijstje.
Ralf Schumacher mag dan al flirten met Renault of Toyota toch zou de Duitser het liefst van al bij Williams blijven rijden.

De toekomst van Ralf is nog onzeker, maar als hij er niet in slaagt om een deal te sluiten met Williams dan zou het best kunnen dat Coulthard naar zijn ex-werkgever terugkeert, Williams dus.

David Coulthard:

“Ralf, haast je een beetje en neem uiteindelijk eens een beslissing.”

Laat ons wel zeggen dat Coulthard dit grappig bedoelde.

“Het is mijn intentie om volgend jaar weer op de grid te staan, en uiteraard is het dan ook de bedoeling dat ik het meest competitieve zitje zoek dat ik kan krijgen”

: aldus David Coulthard.

Dat de Schot een zitje ziet zitten bij het team van Frank Williams is logisch te noemen, sinds enkele seizoenen is Williams erop vooruit gegaan, zij het mede dankzij de motoren van BMW.
BMW-Williams is dan ook al enkele seizoenen de betere van McLaren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter