koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Crypto FuturoCoin nieuwe sponsor Red Bull

Max Verstappen rijdt volgend jaar rond met logo’s van het bedrijf FuturoCoin op zijn overall. FuturoCoin is een Pools/ Duitse cryptocurrency.

Volgens Red Bull is er met FuturoCoin een meerjarig sponsorcontract ondertekent. Het logo van FuturoCoin zal per 2019 te zien zijn op de Red Bull RB15, de overalls van Max Verstappen en Pierre Gasly en de trucks van het team.

In recente jaren hebben we razendsnelle groei van blockchain-technologie en cryptocurrencies gezien, zegt teambaas Christian Horner. We zijn blij dat wij het eerste Formule 1-team zijn die dit omarmen door onze samenwerking met FuturoCoin. Veilige, digitale munteenheden liggen voorop in de technologische ontwikkelingen en we zijn erg blij dat we onderdeel van deze revolutie worden.

Roman Ziemian, CEO en mede-oprichter van FuturoCoin, ziet veel overeenkomsten tussen de Formule 1 en cryptomunten. Cryptocurrencies en de Formule 1 lijken erg op elkaar en dat geldt ook voor hun waarden: snelheid, technologie en vooruitstrevendheid. Ik ben een grote autosportfan en de Formule 1 heeft mij altijd gefascineerd. Deze sponsoring is een spannend nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf en zal ons de komende jaren een groot platform bieden om de bekendheid van FuturoCoin te vergroten.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.