David Coulthard staat op het randje van een snel vergeten F1 piloot te worden, dat is de mening van Bernie Ecclestone. Volgens de kleine grote baas van het Formule1 circus stond de Schot nog nooit onder zo veel druk om te presteren.

“Hij heeft veel mogelijkheden gehad om de titel te winnen,” Zei hij aan “The Mirror”. “Maar hij heeft ze nooit volledig benut.”

De Schot bezit inderdaad het talent om wereldkampioen te worden, maar heeft de pech van in de Schumacher periode te rijden. Maar ook toen Hakkinen nog meereed moest hij bijna altijd zijn meerdere erkennen in de Fin.

Enkel tijdens het seizoen van 2000 en 2001 gooide hij hoge ogen, maar mechanische pech en teammaat Hakkinen staken er telkens een stokje voor.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter