Als Jenson Button tegen de Grote Prijs van Itali� niet 75% van de punten van de leider in het kampioenschap heeft, dan kan Jenson Button het team verlaten. Dat staat in een clausule van het contract van de Brit bij BAR. Hij kan dan zonder problemen naar Williams trekken en er is niks dat de Contracts Recognitions Board dan nog kan doen voor BAR.

Dat heeft Frank Williams gezegd tijdens een lunch met de pers enkele dagen geleden toen hem gevraagd werd of Button volgend jaar naar Grove zou komen.
“Dat hangt niet van ons af, maar van BAR. Jenson moet een bepaald percentage van punten scoren in vergelijking met de leider van het kampioenschap. Als BAR niet de nodige punten bij elkaar heeft geraapt tegen de laatste dag van augustus dan is die optie in ons voordeel.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter