koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Buemi serieuze kandidaat Toro Rosso

Of er nog niet speculatie genoeg is in de Formule 1; Toro Rosso deed er vorige week zelf een schepje bovenop door zelf een foto te posten waarop te zien is dat Sebastian Buemi een stoeltje past bij het team.

De 29-jarige Zwitser reed al 50 Grand-Prix bij Toro Rosso totdat hij in 2011 de Formule 1 verliet. Nu lijkt de Zwitser toch weer in beeld voor een stoeltje voor volgend jaar:
We zullen Buemi dit jaar normaal gesproken niet meer inzetten, zo vertelt Franz Tost in de Zwitserse krant Blick. Helmet Marko van Red Bull is duidelijker: Ik spreek dit weekend in Singapore met Buemi. We hebben onlangs zijn contract als simulatorcoureur verlengd. We hebben eerder met Buemi gesproken maar toen stonden contracten met Toyota of andere zaken altijd in de weg. Op zaterdag zal Buemi weer vertrekken, dan test hij in de Formula E.

Aangenomen wordt dat Buemi voor volgend jaar wel eens de opvolger van de naar Red Bull vertrokken Pierre Gasly zou kunnen zijn. Brendon Hartley, die dit jaar tegen valt, is niet zeker van zijn stoeltje voor volgend jaar. Toro Rosso probeerde recent Lando Norris los te weken bij McLaren maar slaagde daar niet in. In het talentenprogramma van Red Bull zitten nu geen talenten die volgend jaar hun debuut kunnen maken in de Formule 1.

Ook Danill Kvyat die eerder bij Toro Rosso reed wordt genoemd als mogelijke racecoureur. Daarnaast zou Stoffel Vandoorne mogelijk voor het stoeltje in aanmerking kunnen komen. De vraag is wel of Helmut Marko dat wil, eerder in zijn carrière weigerde Vandoorne een aanbod van de Oostenrijker en koos toen voor McLaren.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.