Renault teambaas Flavio Briatore wil niet meer slecht bekeken worden omdat hij een hippe playboy levensstijl heeft. De Italiaan is gekend om zijn relaties met topmodellen en dure vakanties.

“Ik weet niet waarom je je misserabel moet voelen, gewoon omdat je een F1 team leidt. Een beetje lachen, grappen en jezelf niet serieus nemen is een goede manier om van je van stress te verlossen…”

“Ik hou van het werk. Maar ik wil er af en toe wel eens niet aan denken. Als ik er eens opuit trek dan doe ik het fatsoenlijk, anders is het het niet waard. Ik hou van uitgaan, maar dat gebeurt niet elke avond, misschien 1 keer per twee weken. Tijdens de zomer neem ik tien dagen vrijaf, dat is genoeg. En hier en daar een lang weekendje.”

Briatore werd al aan de zijde gezien van Heidi Klum en Naomi Campbell.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter