Ze hebben de naam grote versierders te zijn, geen vrouw zou veilig voor ze zijn. Ik heb het dus over, jawel, Italianen. Zo ook Briatore. De afgelopen tijd werd hij gesignaleerd met verschillende vrouwen, het zou namelijk over zijn tussen hem en supermodel Heidi Klum.

Maar nu lijkt Briatore toch een grotere bedrieger dan gedacht. Volgens een vriend van de kettingrokende Italiaan, die steeds maar weer topmodellen aan de haak weet te slaan, is het uit elkaar gaan van Flavio en Heidi slechts een opgezet spel. Ze zouden bewust de media op het verkeerde been willen zetten om het topmodel in alle stilte te laten bevallen van haar dochtertje.

Ze gingen bij het misleiden van de media zelfs zover door te suggereren dat ze beiden al een nieuwe vlam hadden. De bewuste “vriend” van Briatore in Die Aktuelle:

“De waarheid is dat hij en Heidi samen gelukkig zijn en er naar uit kijken om vader en moeder te worden van een dochter. Het is ook 100% zeker dat ze zullen trouwen.”

Tot zover dit bericht dat eigenlijk totaal niets met Formule 1 te maken heeft. 🙂

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter