koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Magnussen tekent woensdag bij Renault”

Motorsport.com meldt op basis van “doorgaans goed ingelichte bronnen”, dat Kevin Magnussen rond zou zijn met Renault F1.

Volgens die bronnen, waarvan Motorsport.com de herkomst niet vermeldt, zouden de betalingsproblemen van Pastor Maldonado’s sponsor PDVSA niet oplosbaar blijken en daarom zou Renault nu definitief afscheid nemen van Maldonado en kiezen voor de diensten van Magnussen. Of het contract al daadwerkelijk getekend is is niet bekend.

Motorsport.com stelt, dat Magnussen woensdag zal worden aangekondigd. Tegelijkertijd stelt de website, dat niet duidelijk is of PDVSA en Maldonado nog een kans hebben om alsnog over de brug te komen met de -naar verluid 50 miljoen- sponsordollars. Veel tijd is er niet meer, volgende week woensdag is de lancering van de 2016 auto’s en dan worden doorgaans de rijders ook gepresenteerd. Nu wordt dus verwacht, dat Jolyon Palmer gezelschap krijgt van Kevin Magnussen in plaats van Pastor Maldonado.


Praat hier mee over de toekomst van Ranault F1 TeamAlles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.