koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
BOVAG F1 pitstop voor racefans op weg naar Spa-Francorchamps

Vlak voor de Belgische grens creëert BOVAG langs de A2 op vrijdag 24 augustus een pitstop voor alle racefans die op weg zijn naar de Grand Prix Formule 1 van Spa Francorchamps.

Vanaf 06:00 uur kunnen de liefhebbers bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden terecht voor een gratis ontbijtje en een prettige onderbreking van hun reis naar het Ardennen-circuit.

Naar verwachting zullen tienduizenden Nederlanders afreizen naar België en er worden dan ook lange files verwacht richting Spa.

Op vrijdag rijden de F1-coureurs hun eerste rondes door de Ardennen tijdens de vrije trainingen.

De BOVAG F1 Pitstop wordt ingericht langs de A2 op de laatste parkeerplaats voor de Belgische grens. De fans kunnen er even de benen strekken, ontvangen gratis koffie en een ontbijtje en kunnen zich zelfs laten masseren, terwijl een DJ voor muzikale ontspanning zorgt.

De auto kan worden nagekeken door BOVAG-monteurs en zowel telefoons als elektrische auto’s kunnen worden opgeladen.

Op playseats is het mogelijk om zelf op het circuit van Spa te racen en in de photobooth kunnen fans virtueel met Max Verstappen op de foto.

Ter plekke kan tevens nog last-minute een fan-outfit worden aangeschaft en zelfs een toegangskaartje worden gekocht. En iedereen gaat weer op pad met een gratis Spa Journaal, Formule 1-magazine en andere hebbedingen.

De BOVAG F1 Pitstop opent om 06:00 uur en duurt tot minimaal 14:00 uur.

Bron: BOVAGAlles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.