Er doen de laatste dagen enkele geruchten de ronde dat BMW misschien wel eens het hele Sauber-team zou kunnen opkopen. Eerder deze maand gaf Sir Frank Williams toe dat BMW misschien al in 2006 het Zwitserse team van motoren zou voorzien, dat snel werd ontkend door de top van BMW zelf. Nu komen er dus de geruchten bovendrijven dat ze niet alleen motoren zouden leveren, maar alles zouden overnemen. De Duitse krant Welt am Sonntag vertelde dat BMW en Sauber al zijn samengekomen om over een overname te discussi�ren, het bedrag zelf zou liggen rond de 45 miljoen Euro. De Duitse autobouwer rijdt sinds 2000 opnieuw rond met de Williams�en, maar enige wereldtitels waar op gehoopt werd bleven uit. Het zal moeten blijken of dit een van de talloze geruchten is van het voorseizoen of er wel degelijk een link bestaat tussen Peter Sauber en BMW, nadat de Zwitser in het verleden al succesvol heeft samengewerkt met die andere Duitse constructeur, Mercedes-Benz.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter