Jenson Button eindigde twee keer na mekaar derdesJenson Button eindigde twee keer na mekaar derdesWanneer het verbod op tabaksreclame ingaat in 2006 gaan sommige teams opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Goede resultaten voorleggen helpt altijd, en na de twee podium finishes van Jenson Button heeft BAR een mooi voordeel op andere teams.
Het blijft moeilijk om sponsors te vinden die tesamen met een tabaksfirma op de wagen willen prijken, laat staan in zee willen gaan met een “tabaksteam”. Het kan dus best zijn dat BAR binnenkort niet meer eigendom is van British American Tobacco.

“We hebben een commerci�le strategie die afhangt van resultaten in het eerste deel van het jaar.” Zei teambaas Dave Richards.

“We zijn begonnen met de verwachtingen die we opbouwden tijdens de wintertests. Nu we goede resultaten kunnen voorleggen hebben onze marketing mensen het wat makkelijker. Momenteel zijn we aan het onderhandelen met 3 of 4 sponsors.”

“Het team is mooi aan het samenkomen. Het bewijst dat alles draait om een consistent plan en de juiste mensen. We moeten nog niet beginnen fantaseren want de weg is nog lang, maar we zijn mooi op de voorgrond aan het komen.”

 

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter