Het heeft een race geduurd voor het eerste achterpoortje in het nieuwe reglement gevonden en uitgebuit wordt. BAR heeft de beide wagens van het team met nog een ronde te gaan binnengeroepen.

“Dankzij het feit dat we niet zijn aangekomen kunnen we nu nieuwe motoren gebruiken in Maleisi� zonder een straf te krijgen.” Stond er in een verklaring van het team

Als ze de laatste ronde wel hadden uitgeren hadden Jenson Button en Takuma Sato hun motor moeten laten steken. Deze beslissing van BAR zal hoogstwaarschijnlijk nog een heleboel stof doen opwaaien.

In ieder geval zijn zowel Button als Sato niet echt te spreken over de prestaties van het team in Australi�. Een duidelijk slechtgezinde Button zei: “We hebben nog veel werk te doen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *