koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Amsterdam Motor Show krijgt vervolg

De eerste editie van de IAMS (International Amsterdam Motor Show) in de RAI Amsterdam was een doorslaand succes. Bijna 60.000 bezoekers vonden de weg naar deze autoshow, die het accent legt op auto’s met emotie: exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en sportieve auto’s met een hoog performance gehalte.

Alle reden om uit te kijken naar de 2e editie die zal plaats vinden van 3 tot en met 7 april 2019. Want deze show is met bijna 50.000 m2 niet alleen flink groter dan de eerste editie, ook het aanbod is flink gestegen.

IAMS 2019 wordt een show die zijn gelijke niet kent in Nederland. Meer dan 200 auto’s van importeurs,dealers en uit bijzondere privé-collecties zijn te bewonderen in de zeven hallen van de RAI. Opnieuw zal het accent worden gelegd op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Auto’s die je vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld ziet. De IAMS zou je kunnen beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto’s uit heden, verleden en toekomst!

De IAMS breidt in 2019 uit en vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3 maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal). Totaal bijna 50.000 m2
Hal 1,2,3,6 en 7 zullen gevuld worden met de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en tientallen standhouders. Daarnaast vind je in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar! Bleekemolen Race Planet zal een belangrijk deel van de Arena gaan invullen met de mooiste supercars!

Inmiddels zijn de eerste noviteiten en auto’s uit privecollecties bekend gemaakt. Van unieke Mercedes CLK-GTR tot een zeer bijzondere Spyker collectie, van Holland House (het beste uit Nederland) tot een nog bekend te maken wereldprimeur van het Italiaanse Novitec tot een legendarische Bugatti EB 110. Maar ook diverse Formule-1 en DTM auto’s zijn aanwezig, net als de recentste modellen van onder meer Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en BentleyAlles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.