koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Achterstand voor Haas, Renault en Williams

Bij een launch wordt vaak een auto van het jaar ervoor met een nieuwe livery gepresenteerd.

De team willen hiermee voorkomen dat de concurrentie iets wijzer wordt.

Maar bij de team van Haas, Renault en Williams is er meer aan de hand. Hoewel het reglement niet al te veel is veranderd, hebben deze team moeite met het strakke schema.

Wat niet helpt, is dat deze winterstop korter is dan ooit. Combineer dit met de regelwijzigingen en de druk om een zo uitontwikkeld mogelijk product neer te zetten, en je krijgt buitengewoon krappe deadlines. Dat zorgt voor toestanden die we niet meer gezien hebben sinds het afscheid van HRT!

Zo schrapte Williams een geplande filmdag met de nieuwe FW42 en mogelijk zullen de Britten ook de eerste dagen van de wintertests in Barcelona missen. Al wordt dat laatste met klem ontkent door adjunct-directeur Claire Williams.

Renault heeft ook een achterstand, maar zou gewoon op het Circuit de Catalunya aanwezig zijn. Dit gaat wel ten koste van de ontwikkeling van andere onderdelen.

Waarom Haas F1 een achterstand heeft, is uw auteur nog niet helemaal duidelijk. De Amerikanen maken vooral gebruik van onderdelen van Ferrari, maar bij de presentatie werd een 2018-auto gebruikt.

Ook Racing Point, voorheen Force India, zou vertraging hebben.

De teams die al rijden met een 2019-auto zijn Mercedes, Red Bull en Toro Rosso.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.