Iedereen kent ongeveer de relatie tussen Williams-rijders Ralf Schumacher en Juan Pablo Montoya. Het zijn niet de beste vrienden om het op z’n zachtst uit te drukken, ze spreken zelfs niet met elkaar en lijken elkaar telkens weer de loef te willen afsteken.

Hier is een kleine anekdote van enkele dagen geleden, dat misschien weer zo’n voorbeeld is.

Ralf Schumacher wou eens laten zien wat hij allemaal kon in een ‘gewone’ wagen. Bij z’n aankomst voor de Grote Prijs van Maleisi�, heeft hij zijn peperdure BMW-7-serie namelijk in een hek gereden, dat voor z’n parkeerplaats stond. De Duitser stapte met rood gezicht uit de wagen om de schade te inspecteren, en hij zag dat het metaal uit z’n vorm was geduwd door de botsing, en bijna 30 centimeter achter het hek terecht was gekomen.

Een kapotte BMW-7, een kapotte BMW P83 in de race. Ralf zal wel voor Juan geweest willen zijn, want de BMW-7 van de Colombiaan stond nog mooi enkele centimeters van het hek verwijderd… Juan zal lachen, terwijl Ralf door Mario Theissen op het matje geroepen wordt. Als straf Juan bevoordelen in de races?

In ieder geval, Ralf heeft een kemel geslagen…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter