Voetbalcompetitie 2007 - 2008

Gestart door Supermariobros, 03 augustus 2007 - 10:27:35

« vorige - volgende »

razzle_dazzle

Real Madrid hero Zidane in talks for Standard Liege job

Real Madrid hero Zinedine Zidane is being linked with the coaching job at Standard Liege.
The former World Cup winner has held talks with Standard directors about succeeding Michel Preud'homme, who has left for Ghent.

Another ex-France star, Jean-Pierre Papin, could join as Zidane's assistant coach.

Interestingly, Real have been sounding out Belgian clubs this year about a partnership arrangement, which would see them 'park' their best young players at the chosen club to gain experience.

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=97091

The REAL BUTTON Freak

Dit zou een goede zaak kunnen zijn voor de rouges.

razzle_dazzle

Maar zoals steeds komt LD uit met de enige naam die niet in de pers genoemd werd... :).

Tijdens de persconferentie later deze namiddag, om 17u30, zal de Directie van de club Laszlo Bölöni aankondigen als opvolger van Michel Preud'homme als hoofdtrainer van de club. Hij tekende eerder vandaag een éénjarige overeenkomst met Standard.

Ex-ster van de Roemeense nationale elf (104 wedstrijden en 25 doelpunten) gedurende de periode 1975 en 1986, 2x kampioen in Roemenië en winnaar van de Beker der Landskampioenen met Steaua in 1986, begon de Franco-Roemeen zijn trainerscarrière bij AS Nancy. In 1994 neemt hij het A-elftal in handen en zal er 6 seizoenen aan het hoofd staan van de club. Vervolgens wordt hij coach van de nationale elf van Roemenië, coach van Sporting Portugal - waarmee hij de titel behaalt in 2002 -, coach van Stade Rennes, alsook coach van AS Monaco. Sinds april 2007 is hij actief als hoofdtrainer van Al Jazira Club.