Zo 17 juni: 3u-race & 600 EUR prijzenpot - JPR Karting

Gestart door 4ever_karting, 21 mei 2007 - 22:36:47

« vorige - volgende »

4ever_karting

Zo 17 juni: 3u-race & 600 EUR prijzenpot

Op zondag 17 juni gaat onze volgende wedstrijd door. We hebben dan de 3u-raceformule: 15' chrono's, 180' race, teams van 2-4 pers. en dit aan 170 EUR/team voor leden en 180 EUR/team voor nieuwe leden (éénmaal deelgenomen aan een 4ever Karting race, blijvend lid van onze kartclub; geen verdere kosten of verplichtingen). We verzamelen met alle teams om 13u45 te JPR Karting.

Bij deze race verdelen we een prijzenpot van 600 EUR onder alle teams. Elk team gaat alvast naar huis met een tof prijzenpakket waarin zich zomerse, praktische en leuke artikelen zullen bevinden. Richtlijn voor deze 3u-wedstrijd is 20 teams. 

Inschrijvingen voor deze 3u-race met 600 EUR prijzenpot kunnen eenvoudigweg gebeuren door een mailtje naar info@4everkarting.be met daarin:
- jouw teamnaam
- de namen van de piloten

De ingeschreven teams schrijven het teamgeld over op het rek nr 979-6393531-72 met vermelding van 'Teamnaam - 17/06' in de mededeling (170 EUR per team voor leden en 180 EUR per team voor nieuwe leden).

Groeten & graag tot dan!

Frederik

Doefie

Ik zit al in Rotselaar op de Historia Mundi, anders had 'k teamgenoten gezocht :)

4ever_karting

En hierbij wil ik jullie al wat extra info geven rond de prijzenpot: elk team gaat naar huis met 2 mooie en sterke 4ever Karting rugzakken*, 2 leuke strandballen (zie foto's hieronder) en daarnaast nog enkele praktische en toffe prijzen in elk teampakket.

Voor de podiumrijders zijn er daarnaast ook nog mooie Kärcher prijzen te winnen. In deze laatste 3u-wedstrijd van ons seizoen willen we alle teams voor de zomer nog trakteren op een mooi, bruikbaar en ruim prijzenpakket.
(* De rugzakken zijn van 600D kwaliteit zoals Eastpak en hebben ook soortgelijke afmetingen, erg handig en tof dus voor in de zomer; zie ook foto's).

Tenslotte heeft Dieter De Vos - mclarenboy60@hotmail.com en www.ddv-graphics.com - deze keer gezorgd voor een leuke affiche voor onze 3u-wedstrijd. Een dikke merci en complimenten voor Dieter! (affiche hieronder en ook te zien op JPR zelf).







Groeten & graag tot dan,

Frederik

4ever_karting

Er zijn al een 10-tal teams ingeschreven voor deze laatste 3u-wedstrijd van ons seizoen. Geniet mee van deze spannende en voordelige raceformule met grote prijzenpot en schrijf je nu nog in door een mailtje naar info@4everkarting.be met vermelding van teamnaam en de namen van de piloten.

Groeten & tot de 17e!

Frederik