Za 29 april: 50' race - JPR Karting

Gestart door 4ever_karting, 25 maart 2006 - 00:21:02

« vorige - volgende »

4ever_karting

Hey,

Volgende maand hebben we opnieuw een 4ever Karting race. Deze zal doorgaan op zaterdag 29 april en we hebben terug 2 races. Elke race bestaat uit 10' chrono's, 50' race, 2 drankjes/team, gratis klantenkaarten en trofees voor de eerste 3 teams. Dit alles voor 45 EUR/team (met teams van 1-2 pers.)

Voor de 1e race wordt verzameld om 20u30 (hiervoor zijn er reeds 12 inschrijvingen) en voor de 2e race spreken we af om 21u30 te JPR Karting (reeds 3 inschrijvingen). Omdat de 1e race vlugger zal ingevuld zijn, staat op de affiche in bijlage al direkt het verzameluur vermeld voor de 2e race.

Je kan inschrijven voor de race op 29 april door een mailtje te sturen naar kartingrace@yahoo.com.

Vele groeten & graag tot binnenkort,

Frederik

4ever Karting

www.4everkarting.be



4ever_karting

Deze middag hebben enkele 4ever Karting piloten de kwalificaties kunnen meemaken van de Uniroyal Fun Cup te JPR Karting (voor meer info rond deelname zie http://www.sport.be/sportmagazine/nl/funcup/ ).

Er waren 3 reeksen van 13 piloten. Uit elke reeks konden de 2 beste piloten doorgaan naar de finale op basis van hun beste rondetijden (elke reeks had 2x15' karten). Uit elke reeks werden dan ook nog 2 finalisten geloot, wat het totaal op 12 finalisten bracht. Er konden 3 piloten van 4ever Karting rechtstreeks doorgaan naar de finale op basis van hun rondetijden, dit waren Mario Kennes, Wim Janssen en Frederik Everaert.

De 3 beste finalisten konden direkt een zitje bemachtigen in de Uniroyal Kever te Francorchamps. Hierbij hebben Mario Kennes (nr. 1 in de finale) en Wim Janssen (nr. 3) zich schitterend geplaatst en zullen deze dus op 14-15 april alles geven op het circuit van Francorchamps tijdens de Fun Cup. Daarnaast werden ook nog 2 piloten bepaald op basis van loting. Nogmaals een dikke proficiat voor Mario en Wim!

Bij vorige edities zetten Bart Janssen, Eric Baes, Kim Andries, Gino Durinck en Jan Luyckx ook mooie prestaties neer tijdens de kwalificaties en Fun Cup. Het toont aan dat we heel wat goeie rijders mogen tellen binnen onze kartclub. Daarnaast merk ik ook telkens nieuwe aanmeldingen van beginners en amateurs voor de races, wat het open karakter van onze club benadrukt.

We kijken dan ook uit naar de wedstrijd op zaterdag 29 april, waarbij zowel beginners, geoefende rijders als competitiekarters hun gelijke vinden en er op elk niveau voldoende spanning is binnen de wedstrijd. De sportiviteit op en naast de piste maakt het ook voor iedereen aangenaam.

De 1e race telt reeds 15 teams en bij de 2e race hebben we 12 teams. Elke race telt telkens zo'n 20-22 (max) plaatsen, dus zijn er nu nog voldoende teamplaatsen open en kan er nog steeds ingeschreven worden via kartingrace@yahoo.com.

Vele groeten & tot binnenkort,

Frederik

4ever_karting

Hey,

De komende 50' race van 29 april kende terug veel respons de voorbije weken: de 1e race - met verzamelen om 20u30 te JPR Karting - telt voorlopig 20 teams en de 2e race - een uurtje later - heeft nu 16 teams. 

We hebben opnieuw een erg gevarieerd publiek van beginners, geoefende rijders en competitiekarters. Er zijn nog een 8-tal teamplaatsen open, inschrijven kan via kartingrace@yahoo.com.

Groeten & tot later,

Frederik

Doefie

Ik kan (weeral) niet --> Zolder ;)
Misschien volgende keer. Hoeveel coureurs telt een team eigelijk?

4ever_karting

#4
Bij deze races rijden we met teams van 1 of 2 personen, maar er is wel 1 verplichte stop voorzien voor alle teams. Zo blijft het fair tussen de verschillende teams.

Groeten,

Frederik


Doefie

Leuk, heb ik waarschijnlijk al kandidaten voor twee teams voor een volgende keer  ;D ... tenminste, als je die in de zomervakantie houdt, dan kan ik misschien meedoen.

4ever_karting

In het weekend van 3-4 juni zullen we een speciale race inleggen, info volgt nog.

Dan in juli-augustus kunnen we zeker nog eens een 50' race inrichten.

Greetz


4ever_karting

Gisteren hebben we weer een spannende en faire wedstrijd gehad. De 1e race telde 27 teams en de 2e race 26 teams. Er zaten heel wat goeie karters in de race en er werden scherpe tijden gereden.

De top 3 voor race 1:

1/ Scuderia (Yannick) - met 70 laps en beste rondetijd van 42.007
2/ Mario K - met 70 laps en beste rondetijd van 41.809
3/ J Racing 1 (Wim) - met 70 laps en beste rondetijd van 41.975

De top 3 voor race 2:

1/ Nitro (Rudy en Eddy) - met 68 laps en beste rondetijd van 41.822
2/ Arny - met 68 laps en beste rondetijd van 41.769
3/ The Furious (Mario B) - met 68 laps en beste rondetijd van 42.239

Geniet van het verlengde weekend. Intussen kijken we uit naar de Pinkster 3u-race op zondag 4 juni.

Groeten & tot later,

Frederik

Doefie

Citaat van: 4ever_karting op 30 april 2006 - 15:58:13
Geniet van het verlengde weekend. Intussen kijken we uit naar de Pinkster 3u-race op zondag 4 juni.

Hehe, dan doe ik ook eens mee :) (Team Belkart ofzo, weet niet hoe 't precies is ingeschreven)