1000 forumleden!!

Gestart door Jasper, 11 juni 2005 - 20:47:40

« vorige - volgende »

Ferrari 2010

Ik alvast niet.

Aja, een nieuwe slogan: USGP 2005 slecht voor uw gat. Kben gisteren iets voor 10 uur gestopt op de pc en had zonet in de topîc USGP alleen al een half uur te lezen. En dat aan een GP die helemaal niet fatscoenlijk was. Eigenlijk zitten ze daar met hun conclusies nog steeds even ver als zaterdagavond; Ze vertellen telkens maar opnieuw en opnieuw hun standpunt in de hoop dat de ander zijn standpunt juist zou vinden. Maar niemand buigt. Die Topic kan nog eeuwen meegaan  ::)
Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.

Ferrari 2010

En nu weer een drempeltje overschreden: het 50000ste forumbericht:
Citaat van: Schumi 2005 op 28 juni 2005 - 09:05:35
Strippers terroriseren boswachters

Indiase boswachters worden in de oostelijke staat Jharkhand afgeschrikt door vrouwen die zich beginnen te ontkleden als hun mannen wegens illegale houtkap worden aangehouden. Dat meldden Indiase media dinsdag.

Het is "moeilijk" om met deze vrouwen om te gaan, aldus een functionaris. "Het voor hen al bijna een gewoonte geworden om zich te ontkleden en om problemen te voorkomen eindigt het vaak in de vrijlating van de daders."

Toen boswachters onlangs drie mannen met illegaal gekapt hout arresteerden, doemden plotseling vijftig vrouwen op die zich begonnen te ontkleden. De wachters namen de benen uit angst voor de politie. Om de problemen het hoofd te bieden willen de autoriteiten nu vrouwelijke boswachters opleiden.

Quiznet.eu - Test je kennis over Formule 1 en andere onderwerpen met een quiz!.