Trust stopt met sponsoring

Gestart door Martin, 21 april 2005 - 10:49:38

« vorige - volgende »

Martin

Het Dordtse computerbedrijf Trust heeft woensdag bekendgemaakt dat het stopt met sponsoring in de Formule 1. Dit is het gevolg van een exclusief contract dat in 2002 met Jos Verstappen werd gesloten.

,,Daarom zijn we helaas genoodzaakt deze beslissing te nemen'', verklaarde Muriel Wolda, marketing manager van het bedrijf. Als gevolg daarvan zal Trust niet meer zichtbaar zijn op de kleding van Minardi-coureur Christijan Albers. Daarnaast worden alle voorgenomen campagnes rondom sponsoring stopgezet.

,,Maar we sluiten een samenwerking met Albers in de toekomst zeker niet uit'', zegt Wolda. Eind mei 2006 vervalt het exclusiviteitscontract met Verstappen en kan Trust weer vrij handelen.

Tot die tijd zal het bedrijf, gespecialiseerd in computerrandapparatuur, zich afzijdig houden. Dat is volgens Trust ,,tegen de intentie in om Nederlands talent te ondersteunen in de internationale autosport''. Volgens ingewijden sprak de sponsor de afgelopen weken met het management van Verstappen om tot een oplossing te komen. Beide partijen kwamen blijkbaar niet tot een akkoord.