De GP van Nederland

Gestart door Fabian, 30 november 2016 - 14:26:00

« vorige - volgende »

C.G. de Beaufort

Het is de zoveelste. Mensen die zgn. de races in Zandvoort wilen verbieden. Omdat het namelijk stikstof of een hagedisje gespaard moet worden. Het is een drama. Die mensen moeten verhuizen naar oerwoud, weg van alle 'giftstoffen'.

https://www.telegraaf.nl/sport/2082580536/vertrouwen-bij-circuit-zandvoort-na-35e-gelijk-in-rechtszaak

Groet,

C.G. de Beaufort


C.G. de Beaufort


Breaktest

Citaat van: C.G. de Beaufort op 27 april 2022 - 12:06:09Het is de zoveelste. Mensen die zgn. de races in Zandvoort wilen verbieden. Omdat het namelijk stikstof of een hagedisje gespaard moet worden. Het is een drama. Die mensen moeten verhuizen naar oerwoud, weg van alle 'giftstoffen'.

https://www.telegraaf.nl/sport/2082580536/vertrouwen-bij-circuit-zandvoort-na-35e-gelijk-in-rechtszaak

Groet,

C.G. de Beaufort


Het milieu gaat me zeker aan het hart, en verdroging en vergrassing in de duinen is absoluut een probleem. Maar het gaat ook om common sense, en niet om symboolpolitiek. 500 meter verderop is de duinen precies hetzelfde, daarom lijkt het me in dit geval redelijker dat het zandhagedisje zijn koffertjes pakt. Geef 'm een desnoods een zak extra vliegjes mee.
Gebrek aan kennis heeft me nooit weerhouden van een grote mond

Zeeuw

Jumbo stopt met de sponsoring van de Dutch Grand Prix. Volgens de Telegraaf zal Toto die plek gaan innemen. Verdere gevolgen zullen niet al te groot zijn, maar sparen voor kaarten bij de Jumbo gaat dus niet lukken :P

Bron: https://www.telegraaf.nl/sport/91619502/circuitdirecteur-zandvoort-we-vinden-ongetwijfeld-een-nieuwe-hoofdsponsor

Zeeuw

Goed nieuws voor de GP, de bezwaren die er waren zijn van tafel geworpen: https://www.raadvanstate.nl/actueel/nieuws/juli/races-zandvoort-mogen-doorgaan/

CitaatDe activiteiten en evenementen op Circuit Zandvoort mogen doorgaan. Dat is de uitkomst van twee uitspraken van vandaag (5 juli 2023) van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over een natuurvergunning en twee ontheffingen die de provincie Noord-Holland verleende voor het circuit. Enkele natuur- en milieuorganisaties zijn het niet eens met die besluiten en waren daartegen in hoger beroep gekomen bij de Afdeling bestuursrechtspraak.

Het is iedereen goed recht te procederen uiteraard, maar heb het idee dat dit wel een terugkerend fenomeen gaat zijn. Zoekende naar een verkeerde punt of komma, zeg maar.

Robbert65

Tsja, in een goed functionerende democratie houdt de meerderheid zoveel mogelijk rekening met de minderheid. Daarom vliegen er op Zandvoort geen F35's over na het volkslied op zondagmiddag. Daarom ligt er meer ijzer dan asfalt tussen Amsterdam en Haarlem, gaan we allemaal op de fiets, met de trein.

Kom daar maar eens om in landen als Groot Brittannië of USA. Daar geldt de dictatuur van de meerderheid.

Zolang we tijd hebben om zacht te zijn voor Vuurbuiksalamanders en Zandhagedissen, ons druk maken om de Grutto kunnen we stellen dat we in een gaaf land wonen.

En verder: Gentlemen, start your engines!  8)
"We have to remember these days. There is no guarantee they will last forever. Enjoy them as long as they last." – Sebastian Vettel

Mickey

Kijk uit naar deze. Heb paddocktoegang voor de vrijdag. 8)

gloudiesaurus

Citaat van: Mickey op 05 juli 2023 - 11:46:35Kijk uit naar deze. Heb paddocktoegang voor de vrijdag. 8)

Gaaf zeg! Hoe heb je dat geregeld  8)
GPPits.net: als Formule 1 een passie is

Mickey

Friends in high places! :D