V8 Supercars 2014

Gestart door Sphinx, 01 mei 2014 - 17:51:45

« vorige - volgende »

Perton

Je hebt de beste race ooit gemist, anders!

Sphinx

 ::) Maar natuurlijk, dat geloven we  ;)
There's nothing wrong with the car, except that it's on fire!

Sphinx

Jamie Whincup verzekerde zich afgelopen weekend van de 6e titel in de V8 Supercars. Het weekend in Bathurst verliep niet zo best, maar Gold Coast (de laatste in de Enduro Cup) en Phillip Island leverden genoeg punten op om Whincup onbereikbaar voor de concurrentie te maken.



later meer...
There's nothing wrong with the car, except that it's on fire!

SDG

Zes titels in zeven jaar al. Ik ben de V8's pas in 2011 beginnen volgen, dus ik heb nog nooit iemand anders dan hem de titel zien pakken. En toch blijft de sport boeien en stoort de dominantie van Whincup nauwelijks. Kan de F1 nog wat van leren.

Sphinx

Volgens Autosport en Speedcafe trekt Ford vanaf 2015 zijn officiƫle steun aan de V8 Supercars in, omdat de productie van de Ford Falcon zal gaan stoppen. Het is dus niet zo dat er helemaal geen Fords meer rond zullen rijden vanaf dat jaar, maar het zal bv voor FPR een heel stuk moeilijker worden competitief te zijn. Team Vodafone (het voormalige Red Bull Australia) heeft dat al eens meegemaakt toen ze hun fabriekssteun kwijtraakten in 2009. Ze weigerden toen overigens nog het Ford logo te voeren en vervingen het door een zwijnekop (logo van een kleine fastfoodketen)

There's nothing wrong with the car, except that it's on fire!