Veiling items (Benefit Night)

Gestart door ronaldmcdonald, 29 november 2013 - 15:58:37

« vorige - volgende »

ronaldmcdonald

Beste lezer,

In Amsterdam Noord staat sinds 2010 een sportcomplex voor kinderen en jongeren met een beperking. Een sportcomplex met de Sportclub Only Friends, een club voor kinderen en jongeren met een beperking, een Club met maar liefst 600 leden.
Dit bijzonder complex en de sportclub hebben veel geld nodig om te kunnen blijven bestaan, daarom organiseren wij op 14 december een Benefit Night.

De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan Sportclub Only Friends en het Ronald McDonald Centre. Tijdens de avond zal er een veiling plaatsvinden.

Waarom plaatsen wij dit op jullie forum. Wij denken dat wij 2 items hebben die deelnemers aan dit Forum wellicht zullen interesseren.

1. Wij mogen veilen :-Gesigneerd kledingpakket van Tom Coronel met onder andere gesigneerde handschoenen, pet, gesigneerd T-shirt en de 1e prijs beker Independent Driver uit Race 1 van 20 september 2009 op het circuit van Imola, Italië.
2.  Wij mogen veilen:-Een hotel overnachting in de Lake Site Suite inclusief ontbijtbuffet en toegang tot alle wellness faciliteiten van Hotel Spa Balmoral in Spa(België) voor 2 personen. Daarnaast krijgt u een rondleiding op het circuit van Spa Franchorchamps en mag u 25 minuten lang een Ferrari F430 Spider besturen op de openbare weg (2 personen).

Bent u geïnteresseerd?  Neemt u dan contact met ons op info@rmdc.nl Alleen mailberichten met vermelding van naam en adresgegevens en telefoonnummer worden in behandeling genomen.

gloudiesaurus

GPPits.net: als Formule 1 een passie is