Vitrine voor schaalmodellen

Gestart door Herman7, 23 augustus 2023 - 23:14:30

« vorige - volgende »

Herman7

Goedemorgen,

In de loop van de tijd heb ik als hobby een aantal schaalmodellen van de helmen en auto's van Max Verstappen in verschillende uitvoeringen aangeschaft, in het kader van 'boys will be boys' en leuk voor later.
Ik wil er graag een vitrine voor laten maken en heb er een ontwerptekening voor gemaakt. In eerste instantie zal de vitrine voor mezelf zijn maar wellicht is er bij anderen belangstelling voor.

De vitrine zal geheel van glashelder acrylaat gemaakt zijn, op de ondergrond van de auto's na, deze wordt uitgevoerd in zwart acrylaat, mat of glanzend, die keuze moet ik nog maken.
De verbindingen worden volledig thermisch zijn verlijmd, op de achterwand na. Deze wordt bevestigd met magneetjes om heel eenvoudig weggenomen en terug geplaatst te kunnen worden.
De afmetingen zijn 670 x 345 x 180mm.

De standaards voor de helmen, met als voet het logo van Max, heb ik ontworpen en laten maken. De helm kan vrijelijk op de standaard geplaatst worden.

Ik zou het fijn vinden wanneer jullie feedback willen geven.
Zou er onder andere F1-fans belangstelling zijn voor een vitrine?

Alvast bedankt en met groet,

Herman

Breaktest

Om antwoord op je laatste vraag te geven: op andere sites vast heel veel.
Gebrek aan kennis heeft me nooit weerhouden van een grote mond

gloudiesaurus

Ziet er mooi uit de vitrine met helmen.

Ik denk dat er best belangstelling zou zijn. Ik verzamel zelf ook F1-schaalmodellen en helmen van Max Verstappen. Ik zou zelf niet zo snel voor de vitrine kiezen omdat ik er niet zoveel auto's en helmen in kwijt kan. Daarnaast verzamelen ik vooral 1/43. En in je vitrine staat denk ik 1/18.
GPPits.net: als Formule 1 een passie is