Taylor weer tegen Barney

Gestart door scho0634, 04 januari 2009 - 08:29:39

« vorige - volgende »

scho0634

Weer Taylor versus Barney

LONDEN -  Raymond van Barneveld moet het zondag in de finale van het wereldkampioenschap darts van de profbond PDC opnemen tegen Phil Taylor. Taylor won zaterdagavond het Britse onderonsje met Mervyn King met 6-2.

Phil Taylor is net als in 2007 de opponent van Raymond van Barneveld in de WK-finale darts.
Van Barneveld won ten koste van Taylor het WK van de PDC in 2007. Toen versloeg hij de veelvoudig wereldkampioen met 7-6.

Van Barneveld hoopte na zijn wedstrijd op een finale met Taylor. "Dat zou het allermooiste zijn, maar de man is zo groots aan het spelen. Het zal zondag bekend zijn of het goed genoeg zal zijn tegen hem."

bron telesport



Supermariobros

In de finale gooide Van Barneveld een nine-darter, het is de eerste keer in de geschiedenis van het WK van de profbond PDC dat iemand een leg met negen pijltjes uitsmijt.

Doe hem dat maar eens na.....



8)

scho0634


scho0634

Het schijnt (ik weet het nog niet zeker) dat SBS6 de finale live gaat uitzenden... :). Op TV bedoel ik, niet via een livestream.

Martin

Dat zeiden ze na afloop van uitzending gisteren maar het staat nog niet op www.sbs6.nl .


Martin


Supermariobros

Taylor vernedert Van Barneveld in WK-finale

De Engelsman Phil Taylor heeft opnieuw zijn vertrouwde PDC-wereldtitel op zak gestoken. De 48-jarige dartspeler, de nummer één van de wereld, verpletterde zondag in de finale in Londen de Nederlander Raymond van Barneveld, de nummer twee.



Voor Taylor was het al de twaalfde keer dat hij het wereldkampioenschap van de Professional Darts Corporation (PDC) won. Zijn laatste titel dateerde wel van 2006. In 2007 klopte Van Barneveld  hem met 7-6-cijfers.

Vorig jaar bereikte Taylor voor het eerst sinds de oprichting van het WK in 1994 de finale niet. De Canadees John Part profiteerde.

Het duel van zondag was er geen: de nummer één van de wereld kende geen genade met de nummer twee.

De 41-jarige Nederlander had in de kwartfinale nog voor de eerste "ninedarter" gezorgd op een PDC-WK, maar kwam er nu nooit aan te pas.

Dat leverde hem wel nog 62.500 euro op, Taylor krijgt liefst 130.000 euro.

Bron: Sporza.be

scho0634

Tja, er kan er maar één de beste zijn.

En Barney is dat niet.

Folkert

Het lijkt wel typisch Nederlands: Groots beginnen, schandalig er uit vliegen.
Jammer, maar helaas.
Trotse vader van Rosalie(L)

Martin

Twee jaar geleden was de tussenstand van Barneveld - Taylor 2-6.
Maar de eindstand 7-6. Dat was dit jaar jammer genoeg niet zo.

Jacky Ickx

Bij de Premier League deze week ging Barney er weer met 4-8 in legs af tegen Phil. Barney speelde gisteren trouwens 7-7 tegen John Part.