Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - DeBril

#1
Wat een rare conclusie toch :P
#2
Citaat van: BMW.WilliamsF1 op 09 november 2018 - 00:24:14

Oude SBS forum, das echt lang geleden haha :D

Wie was jij daar dan?
Zeker lang geleden. Was wel leuk altijd daar.

Ik was Brillemonster
#3
@Wings: Wie was jij op het oude SBS forum? Jij schrijft altijd goede intro's (ik herken de post stijl). Ik heb nu alweer zin in de race. Leeft de boel hier net zoals vroeger tijdens een race? Posten tijdens de race en discussieren maar?
#4
Formule 1 forum / Re: De GP van Nederland
04 november 2018 - 18:13:35
Citaat van: Tuesday op 02 november 2018 - 21:33:25
achter de hand hebben is wat anders dan een vinger in de pap... Prins Bernard heeft niks te vertellen bij Heineken.

Maar hoe kan hij het dan achter de hand hebben?

EDIT: Oh, tuurlijk... Mogguh Bril... Heineken is hoofdsponsor F1... tuurlijk
#5
Citaat van: Matthijs op 02 november 2018 - 12:54:55
Motorrijder = orgaandonor  volgens deze logica ;D

Mijn vriendin is operatieassistent en dankzij haar verhalen over puzzels van stukjes mens die na een val van een motor gefileerd zijn door de vangrail heb ik maar niet mijn motorrijbewijs gehaald...

Ah zo. Dezelfde reden waarom mijn moeder het mij altijd verboden heeft. Maar toch kriebelt het om dat ding toch te gaan halen. Alleen waar ga ik een motor laten, hier in Den Haag.
Dus: Nee, ik heb dat papiertje niet. Al reed ik vroeger toen ik nog in de Achterhoek woonde genoeg motor. Dus misschien ook juist weer wel... Oordeel zelf maar :D
Die goeie oude tijd, toen kon dat nog gewoon (en ja, vaak zat aangehouden op een geleende motor (lampje achter stuk ofzo), maar nog nooit is mij naar mijn rijbewijs gevraagd (dat is pas standaard geworden toen ik al verhuisd was))
#6
Formule 1 forum / Re: De GP van Nederland
02 november 2018 - 17:45:28
Citaat van: Robbert65 op 02 november 2018 - 14:43:59

Bernhard van Oranje is mede-eigenaar van CPZ. Van een vinger in de pap bij Heineken is me niks bekend, vertel eens?


Citaat uit het NOS artikel
Citaat
"Het moet gigantisch verbouwd worden en het is al eind 2018. Maar onderschat Prins Bernhard niet; die heeft geweldige connecties én hij heeft de grootste bierbrouwerij van Nederland achter de hand", aldus Dekker, verwijzend naar Heineken als potentiële geldschieter.

Ik weet niet precies hoe die connectie zit, maar hij heeft daar een vinger in de pap (grootaandeelhouder oid mss?)

Bron: https://nos.nl/artikel/2257507-zandvoort-is-heel-ver-met-terugkeer-maar-dit-is-meer-een-smeekbede.html
#7
Formule 1 forum / Re: De GP van Nederland
02 november 2018 - 12:53:43
Hoogstwaarschijnlijk dat Heineken wel instapt, aangezien het circuit van prins Bernhard is, en die ook een dikke vinger in de pap heeft bij Heineken.

Maar er moet wel ernstig veel gebeuren bij Zandvoort.
Kijk alleen al naar de aanvoerswegen, dat zijn er maar 2 of zo, en die zijn niet berekend op veel verkeer (laat staan op alle vrachtwagens van de teams)
En de plekken waar publiek de race kan kijken, want dat kan eigenlijk alleen vanaf Audi S tot de Slotemakerbocht. Het stuk achterop (scheivlak, marlboro) kun je niet fatsoenlijk komen. (en dan kijk ik dus alleen maar naar de logistieke dingetjes)

(ik kraak Zandvoort absoluut niet af, want ik heb 100x liever F1 op Zandvoort dan op Assen. Maar dit is even realistisch zijn. Ik heb me de laatste keer bij de DTM (wederom) aan bovengenoemde punten geërgerd)
#8
Huh? Orgaandonor?
#9
Maar dat nam niet weg dat ik er wel even op moest reageren ;)
#10
Formule 1 forum / Re: F1 - Motoren
31 oktober 2018 - 21:21:28
Zeiden ze bij Red Bull afgelopen weekend niet dat ze verwachten 6 tienden per ronde sneller te zijn met die Honda erin geschroeft?

Ik heb goede hoop voor komend jaar (helemaal als Honda fan zijnde).
En McLaren heeft toch ergens iets echt goed fout gedaan (en doet dat nog steeds). Met de Honda erin ging dat ding niet, en nu met een Renault erin gaat dat ding bijkans nog minder (en alle andere teams met die motor rijden McLaren voorbij) (De McLarenfan in mij huilt)
#11
Formule 1 forum / Re: Vettel DRS
30 oktober 2018 - 16:58:59
Daarom zei ik al: Leg die 2e zone dan na bocht 11. Dan heb je het stadion stuk om weg te rijden en te voorkomen dat de ander ineens DRS heeft. Moet je ook nog een beetje werken.
#12
Citaat van: Robbert65 op 30 oktober 2018 - 00:05:10
Ik heb een idee. We doen de fietsen gewoon op Assen en de Formule 1 op Zandvoort. We doen de tweewielers op Zolder en het echte werk op Francorchamps. De MotoGP op Paul Ricard en de F1 op Magny Cours. malloten in leren  pakjes mogen hun domme dingetjes doen op Fuji en de helden van de koningsklasse van de mechanische sport op Suzuka.

Is dat wat? kunnen we gewoon grindbakken en muren bouwen op de F1-circuits zonder dat die orgaandonoren een te grote omloopsnelheid krijgen.

Ik ben het deels met je eens (En dat riep ik eigenlijk deels al). En je mag F1 vervangen door autosport ;)

Enige waar ik het niet mee eens ben is dat je de autosport-mensen de helden noemt, en de motorrijders malloten enzo ;) Die motorrijders hebben echt wel ballen namelijk, want die zijn eigenlijk totaal onbeschermd op die motor. Maar verder teken ik ervoor
#13
Citaat van: Jozef op 29 oktober 2018 - 17:38:23
Nou ik weet niet of dat zomaar kan hoor, hier moet je minstens drie posts per dag schrijven anders hoor je er niet bij!

Ik doe het gewoon  :P

(En een paar mensen hier kennen me trouwens al, van het SBS forum vroeger. Daar was ik Brillemonster :D )
#14
Citaat van: Breaktest op 27 oktober 2018 - 10:29:03
Of wat dachten jullie van die grof rubber tegels die bij kinderspeelplaatsen liggen? Die geven weinig grip, gaan langer mee dan kaal gereden grasstroken en zijn geen obstakels glijdende motorcoureurs.

Die tegels geven weinig grip zoals jij zegt. Dat lijkt me geen goed idee voor de motoren die er ook moeten rijden. Als er een motor rechtdoor schiet heeft die dus nog steeds geen mogelijkheid tot remmen/later sturen.

Al vind ik wel dat er hele andere eisen gesteld mogen worden aan circuits, als het gaat om F1 of motorraces (MotoGP/SBK/Supersport e.d.).
Kijk naar Assen of Brands Hatch, dat zijn schitterende motorcircuits, maar totaal ongeschikt als F1 circuit (zonder dingen aan te gaan passen. Ik hou mijn hart vast voor Assen, en ik hoop dat de F1 daar niet komt, anders is het vaarwel GT-bocht, vaarwel Strubben (die bochten komen de F1 auto's niet door, en moeten dus aangepast worden)).
En zo vind ik motorraces op de brede F1 circuits als Austin toch minder mooi om te zien.
#15
Formule 1 forum / Re: Vettel DRS
29 oktober 2018 - 16:56:36
Waarom hebben ze voor die 2e DRS zone eigenlijk geen detectiepunt gedaan? Omdat ze bang zijn dat de 2e de 1e gaat opheffen qua inhalen?

En sowieso: als ze al een 2e zonde willen hebben, waarom pakken ze dan niet dat stuk voor stadion in (vanaf bocht 11 zeg maar)?

En over DRS verder: Is dat met een paar jaar niet mogelijk voorbij? Als de nieuwe regelementen voor de aerodynamica erin komen? (ik zou er in elk geval blij om zijn als dat gekunstelde inhalen eruit is)