Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - vandeB

#2
Formule 1 forum / Re: Gok de Top! GP Amerika
20 oktober 2016 - 07:54:50
1. Rosberg
2. Verstappen
3. Hamilton
4. Ricciardo
5. Räikkönen
#3
Formule 1 forum / Re: F1 Podcasts
14 oktober 2016 - 07:44:49
Citaat van: Jehoentelaar op 13 oktober 2016 - 15:51:34
En hoe heet die handige podcast app?

Podkicker, maar wat dat betreft is er van alles te vinden in de play store of in de soortgelijke dienst van apple.
#4
Citaat van: Mickey op 11 oktober 2016 - 11:10:11
Smeuïg staartje...

http://www.telegraaf.nl/telesport/26781004/__Protest_Verstappen_krijgt_staartje__.html

Maar het is ook niet sterk van Paddy Lowe om daar eigenhandig een beslissing in te nemen. Daar zal ook nog wel even over nagepraat worden.
#5
Citaat van: Robbert65 op 10 oktober 2016 - 13:28:26
Sinds wij hier thuis met volledige live timing middels de F1.com app op de tablet kijken is Formule 1 kijken nog leuker gewordne. Het scheelt echt een slok op een borrel. Voor ons was mede daardoor de race een spannende anderhalf uur. Je kijkt niet naar achter elkaar aanrijdende autootjes, je kijkt naar strategie, welke banden(app), bandenslijtages, aantal rondes gereden op deze banden (app), brandstofverbruik, coasting of niet, DRS open of niet (app), je gaat op een andere manier kijken. Het is de moeite en de centjes waard.

Ssst ... niet doorvertellen hoor, maar hier kun je livetiming gratis bekijken:
https://f1.tfeed.net/live

Maar inderdaad, livetiming voegt echt iets toe aan het begrijpen van een race en het waarderen van strategieën. En je bent zodoende altijd een halve tot anderhalve ronde (zonder overdrijven) sneller dan Olav Mol.
#6
Formule 1 forum / Re: F1 Podcasts
10 oktober 2016 - 10:12:33
Bedankt voor het welkom allemaal.
Ik luister altijd even naar deze podcasts tijdens de pauzes op mijn werk. Ik ga altijd even een rondje lopen, want anders zit ik de hele dag op mijn gat en naar zo'n beeldscherm te staren. Sommige uitzendingen zijn vermakelijk, anderen inzichtelijk. Het is tijdverdrijf.

Citaat van: Jozef op 06 oktober 2016 - 16:04:04
Het zou wel handig zijn als je ook links plaatst naar de podcasts die je noemt, dan hoeven we zelf niet te zoeken. ;)

Sorry, ik heb zo 1, 2, 3 geen links. Ik heb zo'n handige podcast app die niets anders laat zien dan een naam en icoon. Even zoeken op de titels. Makkie.
#7
Driver of the day is voor mij (zonder oranje bril) Max Verstappen. Hij nam het initiatief tijdens de pitstops, managede goed zijn banden en verdedigde geniaal tegen Hamilton. Hoe hij de bochten koos waar energie op te sparen en waar dat extra energie weer te gebruiken getuigde van grote klasse.
Brundle op Sky Sports F1 voorspelde meteen al dat Verstappen op die wijze Hamilton tot het einde van de race af zou kunnen houden en als Hamilton een kans zou willen maken hij het zou moeten proberen in de chicane voor het rechte stuk. Het moment dat Hamilton andere lijnen ging rijden in de haarspeldbocht en 130r, kondigde Brundle aan dat de aanval zou komen. En precies dit vind ik zo gaaf aan de verslaggeving op Sky Sports. Die gasten hebben er echt verstand van. Zelfs ik (leek eerste klas, maar met livetiming aan) ben altijd een halve tot anderhalve ronde sneller dan Olav Mol.
#8
1:31.284
#9
Erop of eronder voor HAM. Met 23 punten achterstand zal hij iedere wedstrijd moeten winnen of ROS moet ergens nog wat pech hebben.
Als ieder podium een 1-2 wordt voor Mercedes met één keer het voordeel voor ROS dan wordt ROS met 2 punten verschil kampioen.
Ik zie het somber in voor HAM  :'(
#10
Formule 1 forum / Re: Gok de Top! GP Japan
06 oktober 2016 - 11:29:58
1. Hamilton
2. Verstappen
3. Rosberg
4. Ricciardo
5. Vettel
#11
Formule 1 forum / F1 Podcasts
06 oktober 2016 - 11:12:12
Beste forumleden,

Dit is mijn eerste post en ik zal meteen een bijdrage proberen te leveren.
Ik volg Formule 1 via allerlei kanalen, waaronder ook enkele podcasts. Hieronder zal ik ze opsommen, maar mijn vraag is of iemand verder ook nog interessante podcast kent?


  • Chequered Flag: Podcast van de BBC. Zij komen vaak al dezelfde dag na een grand prix met een verslag, opinies en interviews met coureurs.
  • Formula 1 Blog: Deze Amerikaanse podcast verschijnt wekelijks en komt vaak de volgende dag na een grand prix met een uitgebreide samenvatting van de race met inzichtelijke opinies. Voor iedere grand prix komen ze met een uitgebreide beschrijving van het circuit. De maker van deze podcast schrijft op zijn website ook nog goede editorials.
  • 3 legs 4 wheels: Podcast van 4 vrienden vanaf 'The Isle of Man', opinies met humor.
  • F1 and done: Amerikaanse podcast van 3 vrienden. Chit-chat, opinies met humor.

Veel plezier ermee ... of niet. Ik ben benieuwd of nog meer mensen F1 podcasts volgen en of er nog meer te vinden is wat dit betreft.