Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - ReDxVoDkA

#1
Citaat van: Gerard op 25 maart 2013 - 10:48:04
Ik las dat Rosberg zelfs de Red Bulls had kunnen aanvallen..

In dat geval was het een domme fout van Brawn om Nico niet door te laten gaan...

Dat zullen we nooit weten. Anders hadden we volgens Button hem wel op het podium gezien.
#2
Godver(pardon) ik miste de helft van de eerste race omdat ik me had verslapen.... En vandaag heb ik ook de kwali gemist omdat ik ziek was..... Was het een goede kwali? Waarom was McLaren opeens zo goed?
#3
Mocht van der Garde op een of andere manier de tankinstallatie mee nemen. Dat zit hij al op 1.62% van alle door Nederlanders mee genomen tankinstallaties.
#4
Formule 1 forum / Re: Webber in het goede team?
20 maart 2013 - 22:21:43
Citaat van: Jeroen op 20 maart 2013 - 22:19:15
Citaat van: ReDxVoDkA op 20 maart 2013 - 22:14:10
Ondanks dat ik een RB fan ben, vraag ik mezelf toch af of Webber wel in het goede team zit.
Heeft Mark wel de potentie om een kampioenschap te winnen? kunnen ze beter iemand anders regelen? Of is het een prima tweede coureur?
Nee. Die potentie heeft Mark niet. Zal nooit kampioen worden.

Maar he; die potentie had DC ook niet, en zat prima op zijn plek bij McLaren, zolang er een kopman naast hem reed. Zo moet je Webber ook zien. Het vervelende is altijd dat de Webbers en DC's van deze wereld zelf het besef niet hebben dat ze gewoon tweede rijder zijn. DC riep ook ieder jaar dat hij dit jaar voor de titel zou gaan, en iedere keer kreeg ik weer pijn in mijn buik van het lachen.

Als tweede man is Webber prima op zijn plek. Kopman bij een subtopteam kan ook. Meer dan dat zit er niet in.

Moet er altijd een tweede man zijn in een team? Kan het niet zo zijn dat ze beide voor het kampioenschap gaan. Iets wat we zagen in 2010 bij RBR.
#5
Formule 1 forum / Webber in het goede team?
20 maart 2013 - 22:14:10
Ondanks dat ik een RB fan ben, vraag ik mezelf toch af of Webber wel in het goede team zit.
Heeft Mark wel de potentie om een kampioenschap te winnen? kunnen ze beter iemand anders regelen? Of is het een prima tweede coureur?
#6
Jullie schatten Grosjean ook hoog in!
#7
Ik denk Vettel. RB heeft de banden optijd in orde!
#8
Heb er weer zin in jongens! Wie ook?

Mij lijstje:

1. Vettel
2. Perez
3. Rosberg
4. Hamilton
5. Grosjean
#9
Citaat van: Kootje op 18 maart 2013 - 21:20:16
Citaat van: ReDxVoDkA op 18 maart 2013 - 21:03:07
18 maart 2001 de GP van Maleisië.

Hier enkele punten. Iemand anders moet er maar een verhaal van maken

Juan Pablo Montoya startte niet vanaf de grid.
Ralf Schumacher was gespind in de eerste bocht van ronde 1 en lag hierna laatste in het veld.
De race werd gehouden onder nat/droog omstandigheden.
Voordat de race was gestart was de Sauber van Kimi Räikkönen al kapot. Eerst werd gezegd dat Kimi transmissieproblemen had.
Jos Verstappen steeg in de 1e ronde van de 18e naar de 6e plaats.

Met dank aan Wiki? ;)

You don't say!?!
#10
Regel recht van de Sport1 site:
'Wij van Sport1 nemen al jullie feedback uiterst serieus en zijn achter de schermen druk bezig om te zien hoe we beter kunnen aansluiten op jullie wensen. We komen hier op korte termijn concreet op terug', reageert Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1 op de reacties op het eerste weekend Formule 1 in Australië.

Door het grote aantal reacties zijn we er niet toe gekomen iedereen persoonlijk te beantwoorden. Wél hebben we al jullie feedback verzameld en geanalyseerd. Formule 1 is nieuw voor Sport1 en we realiseren ons dat we er nog niet zijn. We blijven er dan ook aan werken de uitzendingen waar mogelijk te verbeteren.
#11
Citaat van: Enzo op 18 maart 2013 - 22:33:53
Citaat van: ReDxVoDkA op 18 maart 2013 - 22:26:53
Dat klopt ja. Ik weet niet precies waar RB stond in de Speedtrap bij Melbourne. Maar lange(trage) bochten. Ik denk dat het ongeveer gelijk is. De winst is dus gelijk aan het verlies. Maar ben geen expert :P

Heb het even nagekeken en ik klets uit me nek...  ;D
Rosberg was verreweg de langzaamste man op de baan, RB was overal medium.

http://184.106.145.74/f1-championship/f1-2013/f1-2013-01/Race%20Maximum%20Speeds.pdf

Geeft niet. Het gaat denk ik in Sepang tussen Red Bull, Ferrari en Lotus. Ik denk dat, dat de teams zijn die dit jaar kunnen presteren.
#12
Citaat van: NielsD op 18 maart 2013 - 22:22:28
Citaat van: ReDxVoDkA op 18 maart 2013 - 22:16:19
Lekker is dat. Ze hebben enorm veel kritiek gekregen, maar laten ze gewoon stikken. It's all about the money.

Hoe weet jij dat? Want als het 'all about the money' gaat. Dan krabt Sport1 zich zeker achter de oren nu, want ze moeten nog 3 jaar F1 uitzenden. En F1 uitzenden zonder kijkers dat kost hun veel geld.

Daarom ja. Als ze dat inzien kunnen ze beter Olaf nemen ipv Ronald. Da's beter voor de sport(mening) en beter voor de centjes(feit)
#13
Dat klopt ja. Ik weet niet precies waar RB stond in de Speedtrap bij Melbourne. Maar lange(trage) bochten. Ik denk dat het ongeveer gelijk is. De winst is dus gelijk aan het verlies. Maar ben geen expert :P
#14
Citaat van: NielsD op 18 maart 2013 - 22:07:21
Citaat van: ReDxVoDkA op 18 maart 2013 - 22:02:37
Citaat van: NielsD op 18 maart 2013 - 21:58:33
Weet je wat gewoon jammer is. Er geeft 1 iemand kritiek, een andere reageert erop en steunt diegene. Vervolgens denkt iedereen zo en is die hele van Dam direct niks meer waard. Zoals al eerder in dit topic is gezegd; het was zijn eerste keer weer sinds jaren, geef hem een kans om te wennen. De kritieken leest hij ongetwijfeld (kan je ook niet omheen) en alleen een arrogante commentator doet daar niks mee. Zo'n type lijkt het mij niet, dus wordt het vanzelf beter.

Het wordt nu (ook op Twitter) gewoon leedvermaak. En het is allemaal een passie van ons en ook die van Ronald, dus laten we hem positief benaderen ipv afmaken, daar wordt geen mens gelukkig van.

Zeg het maar 
Van Dam vroeger http://www.youtube.com/watch?v=6MO0SFjxWdU
Olaf Mol http://www.youtube.com/watch?v=FUjhixiwTAo

Ik zeg het is zijn eerste GP weer sinds jaren. Toen kreeg hij ook lang niet zoveel kritiek omdat ook RTL gewoon uitzond en er dus veel minder mensen keken.

Olav Mol zijn eerste GP was ook niks, maar kijk hoe hij zich omhoog heeft gewerkt.

Lekker is dat. Ze hebben enorm veel kritiek gekregen, maar laten ze gewoon stikken. It's all about the money.
#15
Citaat van: Enzo op 18 maart 2013 - 22:04:53
Citaat van: ReDxVoDkA op 18 maart 2013 - 22:01:39
Ik ging toen uit van de bevindingen van vorig jaar. Lotus was toen vrij goed met banden sparen onder warme omstandigheden. Maar natuurlijk. Lotus had nu ook de juiste strategie. Sepang is daarnaast ook wel een goede baan voor Lotus, maar Ferrari maakt ook een goede kans. Aan de andere kant.. De snelheid ligt ook wel bij Mercedes.

Sepang kent veel snelle bochten waar veel downforce een voordeel is, dus vanuit dat oogpunt mag je verwachten dat Red Bull en Ferrari de te kloppen teams zijn daar. Tenzij ze de banden niet goed onder controle krijgen, maar gezien Red Bull en Ferrari beide moeite hadden de banden op temperatuur te houden in Melbourne, verwacht ik dat dit in het warmere Sepang beter zal gaan.

Maar ok, we shall see... :)

True, true! Maar inderdaad. We zullen zien. 'Kuch Vettel kuch'