Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Arthur

#1
Formule 1 forum / Re: Hornergate
09 maart 2024 - 11:47:38
Toto heeft een plaatsje vrij voor Marko als de nieuwe Lauda... Olie op het vuur en wie weet wat er nu weer volgt...
#2
Formule 1 forum / Re: Hornergate
08 maart 2024 - 19:35:54
Nu zou Marko weer geschorst worden meldt hijzelf.... Zou dit dan kunnen betekenen dat... lees de exitclausule (die we uiteraard niet kunnen lezen)...

And the show goes on...
#3
Formule 1 forum / Re: Hornergate
06 maart 2024 - 21:04:46
Citaat van: Mickey op 06 maart 2024 - 20:17:07Als Horner echt het veld moet ruimen kan het weleens hard de verkeerde kant op gaan in de tweede helft van het seizoen.

Dat bedoel ik, en de machtsstrijd tussen de aandeelhouders, we gaan het zien (gelukkig voornamelijk op de baan)  ;)
#4
Formule 1 forum / Re: Hornergate
06 maart 2024 - 16:57:17
Dat laatste denk ik ook. Maar je weet niet hoe het uitpakt bij RBR met de laatste berichtgevingen/uitlatingen met kamp A en B binnen RBR. F1 is een rare wereld dus het zou me ook weer niet verbazen als Max zou verkassen...
#5
Ik zie het gewoon als een dikke bonus vanavond (en iedere race dit seizoen nog). Natuurlijk is die titel nu al geweldig, maar voor mij is iedere race toch steeds weer een hoogtepunt van een weekend waar ik weer naar toe leef.
#6
Citaat van: Breaktest op 23 maart 2023 - 14:44:22Een fan van Kalff - dat hoor je niet vaak.  Zijn vaste commentaar als tijdens een vrije training een auto de geest geeft: Ìk denk dat er méér de hand is, met veel nadruk op Ik, en zonder verdere toelichting.
Eigenlijk vind ik alle Nederlandse presentatoren bar slecht. Het is een overstromende badkuip aan clichés en interessant-doenerij, zelfs als niemand op de baan is. Het lijkt soms of ze geen idee hebben wie hun publiek is. In ieder geval niet een vaste schare kijkers dat redelijk van de hoed en de rand weet; eerder een stel nono's die hun leven onder een steen hebben gelegen of op Mars hebben gewoond. Kortom, wie je van alles wijs kunt maken. Voorts, bij de start komt de dienstdoende wauwelaar altijd klaar of pist in zijn broek van opwinding. Maar we moeten het er maar mee doen.

Ik niet meer hoor, al snel overgeschakeld naar die lui aan de andere kant van het water, zijn die dan 100% objectief? Nee, natuurlijk niet, maar ik vind het vele malen beter dan het geleuter bij Viaplay. Oh ja, soms kijk ik een race nog wel eens terug met NL commentaar, gewoon ter vergelijk, en blijf dan nog steeds bij mijn mening, live blijft het EN en dus geen NL.
#7
Formule 1 forum / Re: TV tips topic
08 maart 2023 - 16:42:05
Zaterdag quali live gekeken via F1TV, haperde nogal eens.... Zondag race later gekeken [na 18:00 uur] en geen centje pijn..... Toch iets met servercapaciteit toevallig?
#8
Wat die hele rel veroorzaakt is dat er geen duidelijkheid gegeven wordt wat nu de reden van de weigering is. Dat zet mij ook aan het denken. Daardoor krijg je ook al die speculaties. Vanuit RBR geeft nu iedereen aan dat het intern besproken is en dat er verder geen uitleg volgt [zoals ik het begrepen heb] en dan denk ik: "Iets wat het daglicht niet kan verdragen dan?" Ook weer speculeren, maar dat krijg je als je niet man en paard noemt.
#9
Bij Verstappen zijn ze nogal rechtlijnig in principes, of het nu voor of tegen ze werkt, dat maakt ze niet uit. Ik kan me nog een aktie herinneren van Jos dat hij zijn auto [niet F1] aan de kant zette omdat iets hem aan de auto totaal niet beviel, gewoon eigen beslissing! Ook onhandig? Zeker weten, wen er maar aan, het gaat niet veranderen denk ik.
#10
Formule 1 forum / Re: Silly Season 2022
16 november 2022 - 12:40:01
Het gerucht wordt inmiddels door Ferrari ontkend..... Tja, ik ben benieuwd....
#11
Als dat de waarheid is dan is het prima en een keuze van Max. Collegiaal, niet echt denk ik dan ook. Maar als de geruchten wel waar zijn en er komt een onderzoek dan is denk ik niet alleen Perèz de klos maar ook RBR als zij hier weet van hadden...
#12
Of ze daar bij Mercedes en McLaren ook zo over denken weet ik niet, het zou weer een fikse rel veroorzaken en Perez, tja, als het bewust was dan is het einde carrière vrees ik.
#13
Bij MSC hebben ze toen de data opgevraagd en geanalyseerd en daaruit geconcludeerd dat het een onlogische beweging was. Dat zouden ze hier ook alsnog kunnen doen...
#14
Formule 1 forum / Re: Silly Season 2022
17 september 2022 - 17:35:05
Inderdaad indrukwekkende prestatie en ik hoop dat hij nu ook een stoeltje krijgt! Meer dan verdiend, laten we duimen, alhoewel ik denk dat dat niet nodig is  ;)
#15
Formule 1 forum / Re: Offline!
17 september 2022 - 17:33:06
Gelukkig weer terug deze mooie site en forum. Ik was even bang dat het niet meer terug zou komen. Even maar de kwestie van geduld [heb ik niet veel van] en YESS, it's back  8)