Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Super Seb

#1
1. Vettel
2. Verstappen
3. Leclerc
4. Hamilton
5. Bottas

Vettel als prioriteit van Ferrari met een snelle bak. Max vecht zich ertussen, is verstandiger en kiest voor de zekere punten. Leclerc is tevreden met een podiumdebuut voor Ferrari, Lewis en Valteri voor Gasly als best of the rest.  :D
#2
Nou heren, inmiddels even kortstondig bericht van Peter gehad. Looks like I'm back in action, moet alleen even wachten op de juiste settings, account etc. Dan gaan we er wat moois van maken met z'n allen!  8)
#3
Haha, thanks guys. Heb ook al even contact gehad met Franky for old times sake. Peter heeft een PM in z'n box in ieder geval. Jullie bedankt voor het enthousiasme  :D
#5
Formule 1 forum / Re: TV tips topic
08 maart 2019 - 11:37:26
Voor een ieder die het wellicht gemist heeft; Formula 1 - Drive to Survive (10 afleveringen) is vanaf heden beschikbaar bij Netflix.
#6
Hey, even een oude topic onder het stof vandaan halen. Is de Pits nog een beetje gebaat met een extra set handjes? Zoals een aantal van jullie weet maakte ik in het verleden ook dankbaar deel uit van het team. Helaas gooide een nieuwe werkgever en zeer onregelmatige werktijden roet in het eten waardoor ik mijn werkzaamheden helaas moest staken...

Ik werk echter al weer geruime tijd op normale werkdagen en heb derhalve weer wat meer vrije tijd te besteden aan de leuke dingen in het leven en het zou me erg leuk lijken om samen de draad weer op te pakken. Uiteraard laat ik de keuze geheel aan jullie.  :D

#7
Formule 1 forum / Re: FANTASY.FORMULA1.COM
06 maart 2019 - 21:24:26
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus bij deze; Die Silberpfeile sind dabei! Kan ik het eindelijk weer een keer opnemen tegen die ouwe scribent 😉
#8
Citaat van: Super Seb op 03 maart 2013 - 22:02:15
Hallo allemaal! Dit keer dan maar even op de goede plek. Mijn naam is Dennis, 31 jaar en uiteraard groot fan van de F1 welke ik dan ook al zo'n 20 jaar echt volg. Grootste held aller tijden uiteraard Ayrton Senna. Na jaren zonder favoriet gaan sinds een jaar of 4 de handjes op elkaar voor Seb. Het nieuwe seizoen kan me niet snel genoeg beginnen. Dit jaar staat zoals waarschijnlijk velen van jullie de GP van Belgie in de planning. Wie weet tot daar!

Guess who's back! Grappig om 6 jaar later je introductie terug te lezen  ;D Mooi om nog een hoop bekende namen terug te zien. Hoop dat het met een ieder prima gaat!
#9
Formule 1 forum / Re: F1 TV Pro
04 maart 2019 - 16:02:49
Abonnementje afgesloten via de app store, ging vlot en simpel. Daarna was het even drama want kon niks zien en werd gevraagd om een subscription. Eenmaal uit- en inloggen bleek de oplossing te zijn. Vlekkeloos gekeken. Het was echter wel een nare verassing dat de tweede week niet beschikbaar was.

De kosten voor een jaar Pro vallen mij in verhouding tot bv de NFL of NBA mee al ligt er wel nog een wereld van verbetering klaar voor de dames en heren van de app.

(Off-topic: Hey Peter! It's been awhile (5/6 jaar, hoe is het hier? :-) )
#10
Formule 1 forum / Re: gp australie
14 maart 2015 - 07:01:40
Goedemorgen allen en een mooi seizoen gewenst! Here we go! 8)
#11
Formule 1 forum / Re: gp australie
13 maart 2015 - 07:17:00
De Saubers zijn inmiddels buiten in de vorm van Nasr en Ericsson.......... :D
#12
De opmerking over homo zijn is een verwijzing naar de geruchten van enkele weken geleden waarbij er sprake van zou zijn dat eerder genoemde een relatie zou hebben met een man en dienen derhalve in die context gelezen te moeten worden.
#13
Formule 1 forum / Re: Niels bedankt!
09 april 2014 - 07:16:00
Bedankt en succes Niels!  :)
#14
Goedemorgen allen, BBC 2 staat aan (kanaal 51, UPC), op naar VT2. Ben benieuwd!
#15
Dat is inderdaad zoals ik het bedoelde, Rosberg is een goede coureur met een prima wagen maar niet iemand die direct als titelkandidaat genoemd word.