Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Erwin-82

#2
Andere Onderwerpen / Re: Boeken
28 juli 2014 - 21:54:09
Citaat van: gloudiesaurus op 15 mei 2014 - 00:01:06

Ik heb sinds 2 editie ook een abonnement op RTL Magazine. Ik vind het magazine mooi, vooral de oude verhalen. Al lijken sommige verhalen mij wel aangedikt.
Ik lees het blad vooral voor de achtergrondinfo, tijdje geleden stond er wat in over March en Lammers, een heel mooi stuk.

Ik moet zeggen dat ik de artikelen van Koense over de huidige Formule 1 wel vaak een negatieve insteek hebben. Al vond ik dat in de laatste 2 editie overigens wel meevallen.
Maar daarin moet hij objectiever zijn.
Ik volg ook RTL Grand Prix op Facebook en dat is ook steeds negatief... "vroeger was alles beter". Die reacties op die posts zijn van lezers die onderschrijven. Jammer want elke periode in de Formule 1 heeft zo zijn charmes.

Schitterend blad, en ik ben het meestal juist roerend met Dhr Koense eens en behoor ook  tot de "negatievelingen" op hun facebookpagina  ;D
#3
Maar die vragen heb ik ook allemaal Jeroen, maar ik krijg geen antwoorden van die gasten, zovan, waarom doen jullie dit.
#4
Citaat van: Jeroen op 28 juli 2014 - 20:36:39


En dan nog social media. Werd van de week ook al bediscussieerd, maar hoe krijg je kijkcijfers omhoog als de FOM en Bernie gaan twitteren of FB-en? De social media markt wordt al overspoeld door F1-info. Alle teams twitteren. Alle media. Alle volgers. Alle rijders. Alle reserverijders. Het meisje van de catering van Caterham. Wat zou het uitmaken als Bernie dat ook nog gaat doen? Wat voegt het toe?

Dan kunnen we hem eens even aanspreken op wat voor puinzooi hij dr van maakt  ;D
#5
Precies! Maar waarom dan weer zo'n nutteloze werkgroep....Is logisch nadenken dan echt zo moeilijk?
#6
Ik zit dit zo te lezen.......http://www.gppits.net/nieuws/formule_1_op_weg_naar_verbeteringen/

En ik dacht, hier wil ik jullie mening wel een over horen  :)

Mijn *ahum* "genuanceerde" mening, Bernie moet gewoon zoiezo een grote rotschop onder zijn achterwerk hebben en niet meer terugkomen. 

Maar goed. Als er dan staat in dit artikel....."Hoewel de strijd in de races misschien wel beter is dan ooit, lopen de bezoekersaantallen en de kijkcijfers van de Formule 1 structureel naar beneden. De Grote Prijs van Duitsland trok vorige week slechts 52.000 bezoekers en de kijkcijfers zijn dankzij het verdwijnen van de sport achter de decoder lager dan ooit. Ook lijkt de Formule 1 volledig de boot te missen als het gaat om het internet, en dan vooral de social media."

Dan weten de heren dus ook al waar het aan ligt. Mij lijkt het niet zo moeilijk, als je hogere bezoekersaantallen wilt,  maak het misschien eens wat toegankelijker en vooral betaalbaarder. Dat geld idem voor de kijkcijfers, dus weg met de decoder.

En dan het Internet en social media verhaal.....Waarom heb  je Bernie in zo'n werkgroep als je dr iets mee wilt doen? Het is toch over het algemeen bekend dat Bernie daar geen zak om geeft? Dus dit is maar nutteloos aanmodderen.

Maar goed, misschien heben jullie weer een totaal andere mening en andere ideen, brand los.  ;)

Mvg,

Erwin

#7
Dank u wel Jozef!!!....Was al bijna weer in staat op m'n PC in elkaar te trappen  ;D
#8
Nou, uit pure ellende maar opgeslagen en weer geupload.....dat werkt, maar nu istie weer veel te groot!.....zucht.....soms
#10
Sorry, bij deze :)




Erwin
#11
Hallo allen, na een tijdje alleen een beetje meegelezen te hebben wil ik ook wel weer eens meeouwenelen over de F1, dus maar weer eens dit acount afgestoft (uche! ;)) Maar nu zit ik enorm te kl*ten om een avatar in mijn profiel te krijgen, en het lukt me maar niet. Mooi plaatje van Senna gevonden op Google, dan naar profiel====>Forumprofiel====>Persoonlijke afbeelding=====>Specificeer een avatar via URL======> Rechter muisknop en plakken en........niks! Wat doe ik fout?  :(


Mvg
Erwin
#12
Formule 1 - geschiedenis / Re: Jaren '90 > heden
16 september 2013 - 16:51:04
Had het mis inderdaad, Mr Button reed in 2000 z'n eerste races voor Williams
#13
Formule 1 - geschiedenis / Re: Jaren '90 > heden
16 september 2013 - 16:41:20
Ik kan het mis hebben hoor....maar reed Jenson Button in 1999 niet voor Williams?

Gr,

Erwin
#14
Andere Onderwerpen / Re: RTL GP Magazine
14 februari 2013 - 12:27:51
Ik verslind dit blad altijd. Mooi fotowerk en altijd interesante verhalen, en ook nog (meestal) op een smeuige manier geschreven.
Moet vooral ook altijd lachen om de verhalen van Toine Hezemans en Gijs van Lennep.

Maar ik had een vraag..

Citaat van: Jeroen op 10 februari 2013 - 09:03:35
Eén van de meeste gelauwerde F1-bladen en terecht! Prachtige verhalen van toen, echt genieten. En vaak ook schitterende foto's. Maar wat mij steeds vaker gaat tegenstaan is de de antipathie tegen het heden. Nu ook weer lees ik een artikel: Formule eenheidsworst, als soort van terugblik op 2012. Het wordt allemaal weer finaal de grond in geboord, zoals alles altijd de grond in wordt geboord als het het heden aangaat.

In welke editie stond dit artikel? Want ik zoek me suf en kan het nergens vinden. Ik wil hier dus wel graag  wat over zeggen, maar dan wil ik het originele artikel dus eerst even teruglezen. Maareh....meestal ben ik het dus wel met de auteur van die artikelen eens  ;)

Citaat van: Franky R. op 10 februari 2013 - 16:53:02
Citaat van: SDG op 10 februari 2013 - 15:56:49
Ik ben momenteel bezig met het nieuwe nummer te lezen dat sedert deze week in de winkels ligt. Het meest interessante artikel is ongetwijfeld dat over het bijna-huwelijk tussen McLaren en Lamborghini voor 1994. De tests die men eind 1993 op Estoril deed, waren veelbelovend en indien de deal toen was doorgegaan, had McLaren mogelijk zelfs Senna kunnen behouden. Beeld je maar eens in hoe anders de F1-geschiedenis er zo uit had kunnen zien...
Ja, ik heb het ook gelezen...Wat een miskleun van Ron Dennis. En je gaat, met dit verhaal in gedachten  ook heel anders kijken naar het stuklopen van de relatie tussen McLaren/Ron Dennis en Lewis Hamilton.


Maar Ron Dennis belazerde niet alleen Lamborghini, maar IMHO vooral Senna...Terecht dat Senna vertrok, al is het jammer dat die Williams zonder elektronica nauwelijks meer wat voorstelde... :'(

Sja....Ron ging weer voor de poen.....Maar ja, hij zal in 94 ook wel de laatste haren uit z;n kalende schedel hebben getrokken toen hij erachter kwam hoe beroerd die peugeot motor werkelijk was  :)
#15
Citaat van: Wings op 08 februari 2013 - 21:09:31
Al met al, ik zie weinig verschil tussen de dominantie ven Ferrari toen en Red Bull nu. Mocht Red Bull komend jaar iedereen oprollen kun je bijna spreken van identieke situaties. In de details kun je de verschillen vinden.

Gewoon Adrian Newey ontvoeren. dan zijn ze nergens meer  ;)