Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Franky R.

#1
Citaat van: Wings op 19 mei 2021 - 23:47:03
Citaat van: Jozef op 09 januari 2021 - 20:17:21
Ik vond het destijds te vermoeiend om deze discussie te volgen, laat staan me erin te mengen, maar ik wil nu toch even een aantal zaken bijdragen.

Voegt evenveel toe als dat ik naar een visrestaurant ga en daar doorgeef dat ik geen vis lust.

De rest vind ik te vermoeiend om te lezen.
Je bedoelt vast...
CitaatHet ligt niet in mijn straatje, dus ik ben niet geïnteresseerd
Citaat::)
#2
Formule 1 forum / Re: Gok de Top 2021: Imola
18 april 2021 - 19:23:13
Citaat van: FolkertE op 18 april 2021 - 18:15:48
Citaat van: FolkertE op 18 april 2021 - 12:07:14
Ik doe voor spek en bonen gewoon mee als dat mag:
1) Max
2) Hamilton
3) Perez
4) Leclerc
5) Sainz

Serieus. 🤣 score ik 4 uit 5, doe ik niet mee.
;D ;D ;D
#3
Die klap...Ik dacht even weer terug in de jaren 1980 te zijn.
Maar achteraf is het onbegrijpelijk hoe Grosjean zo woest naar rechts stuurde! Van Gameren waagde zelfs het woord dwaas te gebruiken. Voorzichtig mee eens...
#4
Formule 1 forum / Re: Carrousel 2021
02 december 2020 - 15:15:51
Citaat van: Breaktest op 02 december 2020 - 12:06:26
Per saldo is dit buitengewoon slecht nieuws voor Verstappen. Als Russell bevalt, en waarom niet, staat ie gelijk met stip op 1 om Hamilton op termijn te vervangen.
Mercedes wil niet zo zeer een Hamilton 2.0 maar iemand die kampioenschappen voor hen kan winnen, en daar lopen er meer van rond. Daar komt bij dat Russell misschien als persoon iets beter past.
Verstappen is feitelijk iets te bot en uitgesproken. Dat past wel bij Oostenrijkers, maar niet bij Duitsers.
En bovendien niet eager genoeg (wat men name weer Italianen graag zouden zien).

Als ik even mijn orakel capaciteiten van stof ontdoe, zie ik een trend ontstaan a la Alonso. Verstappen wordt iemand die niet het maximale uit zijn carriere gaat halen.


Maar Alonso werd in ieder geval alsnog WK...Twee keer zelfs. Dat zal er hopelijk wel inzitten voor Max.
#5
Formule 1 forum / Re: Turkije
23 november 2020 - 14:35:25
Citaat van: Mickey op 16 november 2020 - 22:34:25
Oh maar nee, zeker geen wederopstanding. Maar zelfs vierde worden zou voor zijn huidige vorm een prima prestatie zijn.

Ik heb op een ander forum een weddenschap uitstaan: Stroll klopt Vettel volgend jaar. Als dat niet uitkomt, kost het me een flesje Amarone.


Interessante stelling. Wat zijn de criteria? Kwalificatie duels? Of WK-punten? 
#6
Mijn mening...


Doen, maar niet geschikt voor elk circuit. Monaco duurt altijd vier dagen. Daar zou ik niet aan willen tornen.
Maar voor races waar een grote afstand tussen zit, kan een dagje extra zeer welkom zijn voor de crew.


Ja, dan raakt je wel de goedkope vrijdagen kwijt..maar met dat hele corona-gedoe is dat nu immers geen optie. En dat kan nog zeker een jaar duren (hoop het niet)...
#7
Citaat van: BMW.WilliamsF1 op 30 oktober 2020 - 13:05:40
haha je hebt een lekker oud lijk afgestoft zeg uit 2014 :D

Maar misschien 1 training op vrijdagmiddag en 1 op zaterdag om 12 uur en dan de kwali. De vrijdagochtend training is vaak toch heel anders qua omstandigheden i.v.m. het weer.
;D ;D ;D
Wilde geen nieuw topic openen...Zie het maar als een vorm van recycling... :P
#9
Nieuwe poll toegevoegd nav het tweedaagse weekeinde.


Brandt u maar los... :)
#10
Formule 1 forum / Re: Eifel Grand Prix 2020
12 oktober 2020 - 21:09:35
Citaat van: Fietser op 12 oktober 2020 - 09:02:30
Mooie race in de Eifel gezien.
Toch ook wat ergernis, dit vanwege Vettel en Raikkonen. Vettel wordt ieder weekend gedeclasseerd door Leclerc. Hij komt niet alleen veel te kort, ook schittert hij door domme acties en fouten. Raikkonen komt al jarenlang snelheid te kort. Zelfs legt hij het vaak af, zoals gisteren, tegenover laagvlieger Giovinazzi. En toch hebben zowel Vettel als Raikkonen al (min of meer) zekerheid voor het volgende jaar. Mijn ergernis komt voort uit het feit dat ze een stoeltje krijgen aangeboden louter vanwege hun prestaties in het verleden - ze zijn daardoor commercieel aantrekkelijk. Alonso, hetzelfde verhaal.
Het is allemaal best begrijpelijk in deze van commercie vergeven sport, maar het gaat helaas ten koste van jongens die wel presteren maar straks toch met lege handen staan. Ook gaat het ten koste van jonge, aanstormende talenten die aan de zijlijn blijven. Het stagneert doorstroming.
Iets soortgelijks - maar toch radicaal anders :-\ - doet zich voor met Mick Schumacher. Ook hij heeft een commercieel aantrekkelijk achternaam en ook hij lijkt al in het bezit van een zitje. Sterker nog: hij was in dit Eifel-weekend zelfs vaker in beeld dan menig F1-coureur.
Lang verhaal kort: jammer dat commercieel aantrekkelijke namen een rol spelen bij de jaarlijkse stoelendans. Het is misschien niet nieuw, maar het stoort me.


Zeer goed punt. Ben er zeker mee eens.
Maar ik vind al jaren dat de doorstroming erop achteruit is gehold. De sport is niet alleen te commercieel, maar ook -IMHO- onnodig duur waardoor je geen kleintjes a la Minardi, Osella of HRT hebt. Daar zou je dan een jongeling in kunnen stoppen.
Nu moet je papa miljardair zijn (Stroll/Mazepin) wil je als rookie een stoel hebben of je naam spreekt tot de verbeelding, al moet ik zeggen dat Mick Schumacher wel zijn best doet in de F2.



#11
Formule 1 forum / Re: Eifel Grand Prix 2020
09 oktober 2020 - 14:05:51
Citaat van: Breaktest op 09 oktober 2020 - 12:01:05
FP1: beetje regen - je ziet al weer hoe snel ze de handdoek in de ring gooien. De eeuw van de patatgeneratie.


Hmm?


Ik wist niet dat Michel Masi zo jong was... ;)
#12
Formule 1 forum / Re: Carrousel 2021
09 september 2020 - 21:27:52
Citaat van: Breaktest op 09 september 2020 - 21:00:26
Zojuist bekend geworden dat Perez eind dit jaar toch vertrekt bij Racing Point.

Dan zal de volgende aankondiging rond ene Vettel niet lang op zich laten wachten...


Dat wordt zo hevig ontkent...Dat het wel waar moet zijn... ;)
#13
CitaatHet is niet mijn waarheid, het is dé waarheid. En verder weer op de man. Met je autist. Noem ik jou ook zo? Je blijft de grens overgaan en kunt weerwoord niet handelen. Het beheer mag zich buigen over de verwijten en het schofferen. Het mag niet zo zijn dat je als redactielid een vrijbrief hebt om de grens over te gaan. Ik mag dan ook aannemen dat dit door de overige beheerders behandeld wordt en ik met hen het gesprek kan hebben.

Bedank voor het bewijzen van mijn gelijk.

En jij moet zeker niet het slachtoffer gaan uithangen. Je hebt vaak zat storende onwaarheden geponeerd en argumenten van mijn kant straal genegeerd.

En bovendien wist je al van te voren dat je met een redactielid en moderator chatte...Plus, ik had juist omdat ik redactielid ben radiostilte ingelast, maar jij besloot mij op een vuile manier te betichten van een verwijtfestijn.

Citaat@Franky: Het is wederom een verwijtfestijn. Blijkbaar ben je niet instaat om op inhoud de discussie te voeren. Ik zal proberen om verwijten om te buigen naar inhoud.

En kom mij even vertellen dat dit geen aanval op de man is?

Onzin over dat BLM racisme in stand houdt. Dat is net zoiets als beweren dat #MeToo seksuele intimidatie, aanranding en verkrachtingen in stand houden... ::)

Jij gaat geen gesprek aan. Dit topic heeft door jouw eenzijdige gedram en totaal gebrek aan nuance, helemaal niet van een 'gesprek' of 'discussie'...
#14
Je blijft maar vissen, Wings... ::)



       
  • Rittenburg stond eerst bij een groepje...om opeens in zijn eentje rond te lopen.
  • Je gaat in een andere buurt een winkel van een ander beschermen omdat je zo'n brave burger bent? Wat zou het jou of een ander kunnen boeien. Daar is de politie (en in de VS de NG) voor.
  • Jij hebt lef om te beweren dat de tweede rapport feitelijk onjuist is. Gebleken is uit het transcript, dus de opgenomen gesprekken, dat Floyd in de laatste minuten geen hartslag meer had. En dat staat nog op film ook! Dus jij kiest dan ook het rapport wat jou het best uit komt...Toch?
  • CitaatRoept op tot het in elkaar trappen van Zwarte Piet, roept op tot het vermoorden van de paashaas en riep zelfs op tot het inrijden op een Sinterklaasintocht
    ... ::)
Stop liever met je autistische gedoe om vooral jouw waarheid te poneren...Dat is vrij vermoeiend. Dat kom ik wel vaker tegen op het forum van jou (dus ook in 'gesprek' met anderen)
#15
Citaat van: Breaktest op 06 september 2020 - 13:57:20

Olav Mol verzint altijd zijn eigen waarheden.
Ooit had ie van zijn Engelse collega's het woord grid opgevangen. Ging ie vervolgens aan Nederlandse kijkers uitleggen dat daarmee kleine steentjes langs de baan werd bedoeld.


;D ;D ;D