Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Martin

#1
Peter schrijft op de hoofdpagina twee dingen die niet waar zijn.
799 overwinningen zou bijna alle races zijn. Het zijn er 211.
En Ferrari heeft ook niet aan alle races deelgenomen.
In 1973 op het circuit van Zandvoort was voor de race geen Ferrari te zien.
Ik kan het weten want ik was erbij.
#2
The Hurt Locker  2009

****

Director: ... Kathryn Bigelow

Cast:
Jeremy Renner ...  Staff Sergeant William James
Anthony Mackie ...  Sergeant JT Sanborn
Brian Geraghty ...  Specialist Owen Eldridge
Guy Pearce ...  Sergeant Matt Thompson
Ralph Fiennes ...  Contractor Team Leader
David Morse ...  Colonel Reed

Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos...

Trailer:


6 Oscars in 2010.

#3
OK Go - This Too Shall Pass



Kijken meer dan waard......
#4
Het formule 1-team Campos Meta heeft nog voor de start van het nieuwe seizoen zijn naam gewijzigd. De Spaanse renstal debuteert in de belangrijkste autosportklasse onder de naam Hispania Racing. Dat maakte teammanager Colin Kolles woensdag bekend.

,,Deze nieuwe naam staat voor de wedergeboorte van onze formule 1-ambities", aldus Kolles. ,,Ook benadrukt dit de enorme inspanningen die we achter de schermen hebben gedaan om op 14 maart in Bahrein een succesvol debuut te kunnen maken." De officiële presentatie van Hispania Racing staat voor komende donderdag in Murcia op het programma.

#5
Shutter Island 2010


****1/2

Director: ... Martin Scorsese

Cast:
Leonardo DiCaprio ...  Teddy Daniels
Mark Ruffalo ...  Chuck Aule
Ben Kingsley ...  Dr. Cawley
Max von Sydow ...  Dr. Naehring
Michelle Williams ...  Dolores
Emily Mortimer ...  Rachel

De film speelt zich af in 1954. De U.S. Marshalls Chuck Aule (Mark Ruffalo) en zijn nieuwe partner Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) gaan op zoek naar een moordenares die ontsnapt is uit T.B.S.-kliniek 'Ashecliffe Hospital' voor langgestraften op Shutter Island, een eiland voor de kust van Massachusetts. Aangenomen wordt dat ze zich daar nog verborgen houdt. Een web van intrige en misleiding zorgt er al snel voor de nodige problemen. Zo krijgt Daniels van de plaatselijke doctoren geen toegang tot de archieven van het hospitaal die hem de broodnodige informatie zouden kunnen verschaffen. Een plotseling opstekende orkaan verbreekt de verbinding met het vasteland waardoor ze nu op zichzelf zijn aangewezen. Diverse langgestraften maken van de verwarring gebruik om uit de kliniek te ontsnappen. Teddy begint zo langzamerhand aan zijn geheugen, zijn partner en zelfs zijn gezondheid te twijfelen.

Trailer:
#6
Andere Onderwerpen / Re:Gelukkige verjaardag Janke
11 februari 2010 - 10:33:55
Van harte bertje.
#7
Andere Autosport / Re:Le Mans 2010
04 februari 2010 - 17:05:26
Nigel Mansell en zoons in Le Mans

De beroemde 24 Uur van Le Mans kent in de 78e editie, die plaatsheeft in juni, een bijzonder deelnemend team. De Britse autocoureur Nigel Mansell, in 1992 wereldkampioen Formule 1, komt aan de start met zijn zoons Greg en Leo. De familie Mansell rijdt bij de fabriekswagens mee in een Ginetta Zytek.



Titelverdediger is de Oostenrijker Alexander Wurz. Hij rijdt voor het fabrieksteam van Peugeot. Bij de grote concurrent Audi is de Deense achtvoudig winnaar Tom Kristensen kopman.

Vooralsnog verschijnen twee Nederlandse coureurs aan de start, maar dan in de privérijdersklasse LM GT2: Tim Coronel (Spyker) en Paul van Splunteren (Porsche).
#8
Up in the Air 2009

****1/2

Director: ... Jason Reitman

Cast:
George Clooney ...  Ryan Bingham
Vera Farmiga ...  Alex Goran
Anna Kendrick ...  Natalie Keener
Jason Bateman ...  Craig Gregory
Amy Morton ...  Kara Bingham
Melanie Lynskey ...  Julie Bingham

Ryan Bingham (George Clooney), is een crisismanager die het heerlijk vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen net als hij op het punt staat tien miljoen frequent-flyer-miles te bemachtigen. Tegelijkertijd heeft hij net de perfecte vrouw ontmoet, die even reislustig is als hij.

Trailer:


Golden Globe 2010 voor beste script.
#9
Andere Onderwerpen / Re:Vreemd nieuws.
13 januari 2010 - 22:29:02
Ga je toch lekker Heineken drinken. ;D
#10
Andere Onderwerpen / Re:Tellen tot 1500
13 januari 2010 - 22:26:51
#11
Formule 1 forum / Stukje afsnijden
13 januari 2010 - 22:17:28
Het gaat niet om een verjaardagstaart of een cake maar om een hersenspinsel van de F1 paus.

In één van zijn vele pogingen om de Formule 1 aantrekkelijk voor het grote publiek te houden, heeft grote baas Bernie Ecclestone weer eens een nogal driest plan bedacht. De 79-jarige Brit wil het afsnijden van het circuit mogelijk maken.

,,Vijf keer per Grand Prix zou wat mij betreft een coureur een kortere weg in het rondje mogen inslaan. Daarmee voorkom je dat auto's voortdurend achter elkaar aan blijven rijden. Het zou mooi op televisie uitkomen", mijmerde Ecclestone tijdens een uitje van de befaamde Italiaanse renstal Ferrari in een exclusief skioord.

Ecclestone staat bekend om zijn 'wilde' ideeën om de Formule 1 (nog) attractiever te maken. De meeste voorstellen van de excentrieke miljardair verdwijnen evenwel snel weer naar de prullenbak omdat de toonaangevende teams er meestal niets in zien.

#12
Formule 1 forum / Re:Keert Schumacher terug?
12 januari 2010 - 17:41:20


#13
Andere Onderwerpen / Re:Woordassociatie
11 januari 2010 - 19:08:06
Badkuip
#14
Andere Onderwerpen / Re:Woordspelletje
11 januari 2010 - 19:07:35
Formule
#15
Andere Onderwerpen / Re:Woordassociatie
10 januari 2010 - 17:47:32
Zwemmen