Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Topics - Edwin90

#2
F1-Games / Project CARS 2
14 augustus 2017 - 15:09:56
http://www.gppits.net/magazine/preview_project_cars_2/

Over ruim een maandje komt de sim Project CARS 2 uit. Nog mensen die hier mee aan de slag gaan?
#3
F1-Games / F1 2017
13 augustus 2017 - 18:19:31
Nog twee weekjes wachten, en dan komt F1 2017 uit. Zijn er nog mensen die hier nog mee aan de slag gaan? Ik ben elk jaar wel een trouwe koper van de spellen, instant buys om het zo maar te zeggen. De spellen worden elk jaar beter, hoewel het (begrijpelijk) nog niet echt sims zijn zoals Project CARS of Assetto Corsa.

Op de frontpage hebben we al twee vooruitblikken staan:
http://www.gppits.net/nieuws/nieuwe_trailer_en_screenshots_f1_2017/
http://www.gppits.net/nieuws/nieuwe_details_career_mode_f1_2017_game/

Misschien is het een keer leuk om online wat te doen met de GPPits.net forumleden? Ik ben actief op de PS4.
#4
Voor een artikel op de frontpage ben ik jullie hulp nodig. Ik wil graag een top-21 Formule 1 circuits maken en wil jullie bij deze vragen om de circuits te ranken. Zet je favoriete circuit op 1, en je minst favoriete circuit op 21.

Hoe je aan je top 21 komt mag je helemaal zelf weten. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar welk circuit je op TV het mooiste vindt overkomen, welk circuit je de mooiste bochten vindt hebben, maar bijvoorbeeld ook kijken naar wel circuit je het liefst rijdt in een F1-game. Een motivatie bij het circuit plaatsen mag, maar alleen je top 21 is ook meer dan welkom!

Voorwaarde is wel dat het alleen circuits mogen bedragen waar de F1 in 2016 op gereden heeft.

Over een week ga ik de scores optellen en er een artikel van maken. Ik zal zelf aftrappen met een voorbeeld:

1. Spa Francorchamps, België
2. Marina Bay Street Circuit, Singapore
3. Circuit Gilles Villeneuve, Canada
4. Silverstone, Groot Brittannië
5. Monte Carlo, Monaco
6. Autodromo Jose Carlos Pace, Brazilië
7. Autodromo Nazionale Monza, Italië
8. Baku Street Circuit, Azerbeidzjan
9. Sakhir International Circuit, Bahrein
10. Albert Park, Australië
11. Circuit of the Americas, Verenigde Staten
12. Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico
13. Suzuka, Japan
14. Red Bull Ring, Oostenrijk
15. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi
16. Hungaroring, Hongarije
17. Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanje
18. Sepang International Circuit, Maleisië
19. Hockenheim, Duitsland
20. Sochi Autodrom, Rusland
21. Shanghai International Circuit, China
#5
Formule 1 forum / Heineken stapt in Formule 1
09 juni 2016 - 20:34:36
Heineken heeft zojuist bekend gemaakt ingestapt te zijn als sponsor van de Formule 1. Het was natuurlijk het slechtst bewaarde geheim van de paddock, maar toch mooi dat er weer een groot Nederlands bedrijf instapt in de sport. :)

http://www.gppits.net/nieuws/officieel_heineken_stapt_in_als_sponsor_van_formule_1/
#7
Andere Onderwerpen / Downloaden: Do of Don't?
26 januari 2014 - 14:53:16
In een ander topic broeide een kleine discussie over het downloaden van muziek, films, boeken e.d. Op zich is dat best een interessante discussie! Dus wat vinden jullie?
#8
Formule 1 forum / De pitlane paniek!
25 juli 2013 - 19:02:27
http://www.gppits.net/nieuws/minimumtijd_voor_pitstops/

Het volgende idee om de pitstops nog verder te ontzielen is aangedragen! Wat vinden we ervan?
#9
Tijd voor een nieuw topic!

Post hier jouw persoonlijke top 10 van Formule 1 coureurs! Dit mag dus uit de tijd zijn dat je de Formule 1 volgt, maar natuurlijk ook van daarvoor. Van wat je bijvoorbeeld uit boeken hebt gehaald. Het is interessant om te zien wie wat in elkaar flanst. Succes!

Ik trap vast af met mijn lijstje, en ik kan je melden het was niet makkelijk samenstellen.

  • Michael Schumacher, mijn jeugdheld vanaf het moment dat ik de F1 begon te volgen. Meedogenloos. Zijn prestaties en records maken hem voor mij de beste aller tijden.

  • Kimi Raikkonen, de acties die hij af en toe heeft dat hij in alle ijzigheid buitenom gaat bij een collega in de Eau Rouge. Of de manier hoe hij de titel van McLaren wegsnoepte. Geen poespas maar gas geven. Briljant.

  • Fernando Alonso, eerlijk is eerlijk. Voor zijn Ferrari tijd moest ik hem niet. De actie op Hamilton, het gezwaai bij Renault. Ik had niets met hem. Het seizoen dat hij vorig jaar reed heeft dat eigenlijk allemaal een beetje omgedraaid. De uitzonderlijke races in de brakke Ferrari. Het berekenende waarmee hij toch mooi even tot de laatste race titelkandidaat was.

  • Ayrton Senna, het lijkt me moeilijk om als F1 fan geen respect voor hem te hebben. De film Senna zegt eigenlijk genoeg over hem. Eigenlijk is hij lang niet altijd even eerlijk geweest (dat was Schumacher ook niet) maar ergens gun je het hem.

  • Gilles Villeneuve, altijd op de limiet. Doorrijden met kapotte vleugels, nooit opgeven. De ongekroonde kampioen (samen met Stirling Moss) van de Formule 1.

  • Sebastian Vettel, heeft met hulp van Red Bull nu al veel gepresteerd in de Formule1. Statistisch gezien is hij op dit punt van zijn carriëre al verder dan Schumacher op hetzelfde punt. Ik ben benieuwd of hij het door kan zetten. De races in Abu Dhabi en Brazilië vorig jaar maken hem voor mij een waardig kampioen.

  • Jackie Stewart, heeft zoveel betekend voor de veiligheid van de Formule 1. Terwijl weinigen hem dat in dank afnamen. Dan maar zelf een steeksleutel in de cockpit hangen zodat hij in het geval van een crash toch uit de wagen kan.

  • Tazio Nuvolari, natuurlijk meer een legende dan één van de grootste rijders alle tijden. Feitelijk is het geen Formule 1 coureur aangezien hij een vooroorlogse coureur is. Maar toch meerdere Grand Prix op zijn naam gezet. Eerlijk is eerlijk, de verhalen over hem zijn geromantiseerd. Lees het boek 'Met het stuur tussen de tanden' van Marcel Visbeen maar eens, of 'Pole Position' van Koen Vergeer. Prima portretten.

  • Nico Hulkenberg, volgens mij de toekomst van de sport. Ik wil zien wat hij kan in een topteam. Reed in de feeder series bijna iedereen zoek.

  • Jos Verstappen, jaaa, Nederlands trots. Hij begon met racen toen ik begon met kijken dus altijd een speciaal plaatsje in mijn lijstje van de allerbesten. Acties op de baan heb ik overigens meer respect voor dan die naast de baan.

Let op! Lijstjes in dit topic zijn meningen van forumleden. Discussiëren hierover mag uiteraard. Maar hou in je achterhoofd dat in een mening geen goed of fout bestaat.  ;)
#10
Formule 1 - geschiedenis / Grand Prix Zandvoort
04 april 2013 - 18:49:24
Deze zomer komt er een boek uit met dvd over de GP van Nederland op Zandvoort. Het setje is niet goedkoop (vind ik) met € 89.-

Maar ik twijfel toch zeer of ik hem ga halen of niet. Ergens is het toch wel een must in mijn boekenkast met autosportboeken.

http://www.zandvoortgrandprix.com/nl/ voor een trailer en een inkijkje in het boek.
#11
Andere Autosport / WTCC topic
24 maart 2013 - 11:59:15
Vanmiddag begint het WTCC op Monza. De AutoGP is daar nu bezig (Eurosport2) en de regen komt met bakken uit de hemel. Wordt leuk.

Vanmiddag Race1 op Eurosport2 en Race2 op de normale Eurosport.

Chevrolet is als fabrieksteam gestopt dus het veld zit weer wat dichter bij elkaar. Ik ben benieuwd!