Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - -Nino-

#1
Andere Autosport / Re: Motors TV?
01 augustus 2017 - 14:36:30
De zender is bij Ziggo vanaf vandaag daadwerkelijk in HD te bekijken en is al een tijdje beschikbaar via Ziggo GO.
#2
Formule 1 forum / Re: TV tips topic
06 juni 2017 - 13:40:56
Vanavond Frits van Eerd en Jan Lammers aan tafel bij Eva Jinek om daar te praten over de 24h Le Mans.
#3
Olav Mol is F1, wat je er ook van vindt. De overname van zijn positie zal denk ik toch moeten gebeuren door eerst iemand naast te zetten die het vervolgens van hem gaat overnemen.

Over Jack Plooij denk ik dat het toch wel goed is dat hij in het paddock rondloopt. Misschien weet hij niet hoe de auto's van a tot z in elkaar zitten en kent hij niet het verleden van alle personen die daar rondlopen, maar hij zorgt wel voor creativiteit en heeft de brutaliteit. Ik kijk niet heel veel Formule 1, maar men zou kunnen overwegen om interviews te laten zien van buitenlandse collega's, bijvoorbeeld Play Sports België, Sky Sports of RTL. 

Ronald van Dam mist inderdaad een beetje het enthousiasme om het over te brengen, maar er lijkt toch verbetering in te zitten.  Dat laatste kan ik ook zomaar vinden doordat ik al lang blij ben er bij de klasses die hij nu regelmatig doet (F2, GP3, PSS, F3, DTM) in ieder geval Nederlands commentaar is. Ziggo Sport is een Nederlandse zender, dus als men iets uitzendt moet het ook met commentaar in de Nederlandse taal.

Wat het enthousiasme betreft vind ik dat Frank Verhoeven helemaal aan het doorslaan is. Eerst bij Rally Report op RTL 7 vond ik dat echt goed te doen, maar tegenwoordig bij WRX is het allemaal 'te'.

Wie ik graag bij Ziggo Sport zou willen horen is Nelson Valkenburg (commentator bij Eurosport en Motorsport.tv). 
#4
Om nog maar te zwijgen over de programmering van Ziggo Sport zelf. Gister werd de Formule 1 On Board feed op het racingkanaal uitgezonden (HD) en de WRX op een extra kanaal (SD). Aankomend weekend zendt men zondag Nascar uit op zowel Select als op Racing (beide HD) en Indycar op Extra (SD). Het weekend daarna weer de Formule 1 On Board feed op het racingkanaal (HD) en de Nascar op Extra (SD).
Waarom niet gewoon die extra formule 1 beelden (waar volgens mij niemand op tv de volledige race op kijkt) op een extra kanaal in SD en een ander autosportevenement in HD? Waarom hetzelfde autosport evenement twee keer in HD en een ander autosportevenement in SD?

Wat mogen niet klagen met wat we in Nederland allemaal aan racesport kunnen zien (het kan altijd meer), maar hou in deze tijd in ieder geval rekening met wat je in HD en in SD uitzendt.

Het kan nog altijd meer? Trainingen van de DTM worden wel op Youtube aangeboden, waarom niet via Ziggo Sport op TV. ADAC GT wordt uitgezonden, waarom dan ook niet de ADAC F4? Vrije trainingen van de Formule E, races van bijvoorbeeld Indy Lights...   
#5
Zaterdag om 21.55 uur op motorsport.tv ook nog de race (100 minuten) van het IMSA Sportscar Championship vanuit Long Beach.
#6
Andere Autosport / Re: BTCC 2017
03 april 2017 - 09:27:02
Hele kampioenschap te volgen op ITV via de gratis en legale FilmOn app (geschikt voor chromecast) of via https://www.filmon.com/ waar bijna het hele raceweekend wordt uitgezonden.

Meestal op ITV 4: https://www.filmon.com/tv/itv4
#7
Andere Autosport / Re: Moto GP
27 maart 2017 - 23:28:44
Hij kon het tempo wel bijhouden, maar door zijn lengte en dus waarschijnlijk ook gewicht werd hij op het rechte stuk telkens door minimaal drie motoren ingehaald vanwege de slipstream.
#8
Formule 1 forum / Re: TV tips topic
24 maart 2017 - 08:03:51
Vandaag (vrijdag) is er om 19.45 uur op Play Sports België (betaalzender) ook al een praatprogramma over de Formule 1: Kick Off (een soort voorbeschouwing wat er dit weekend op de zender is, maar dit keer speciaal over de Formule 1)  .   Is vanuit Nederland te zien via een website die niet nader genoemd mag worden c   .
#9
Andere Autosport / Re: Motors TV?
17 maart 2017 - 10:02:05
Dit weekend LIVE: IMSA 12H Sebring en MXGP/MX2. Nog mensen die het gaan volgen?
#11
Gelukkig gaat het komend weekend beginnen.
#12
http://www.ziggosporttotaal.nl/nieuws/125012-ziggo-sport-en-max-slaan-handen-weer-ineen.html


Ziggo Sport en Max slaan handen weer ineen

Donderdag 23 februari 2017, 08.00 uur


Ziggo Sport en Max Verstappen slaan ook komend Formule 1-seizoen de handen ineen. Verstappen zal veelvuldig zijn opwachting maken in de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport. Ook zal Max op maandag na de meeste races te gast zijn in het Ziggo Sport-programma Peptalk. Dat gebeurt of met een Skype-verbinding of hij is live aanwezig in de studio.
Vanaf 27 maart is Peptalk van 19:30 uur tot 20:30 uur op Ziggo Sport te zien. Voorafgaand aan Peptalk presenteert Olav Mol vanaf locatie een samenvattingsprogramma met de laatste nieuwtjes waarin alle hoogtepunten van het raceweekend nogmaals de revue passeren. Dit programma begint om 19:00 uur. Te zien op Ziggo Sport én op Ziggo Sport Select.

VOORBESCHOUWEN MET ROB, ROBERT, JACK EN OLAV IN NIEUW FORMULE 1-CAFÉ
Het Formule 1-weekend begint dit jaar op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select al op vrijdag. In de nieuwe talkshow Formule 1 Café kijkt Rob Kamphues vanaf 22:00 uur samen met onder anderen Robert Doornbos en Tom Coronel vooruit naar de race van dat weekend. Olav Mol en Jack Plooij zullen vanaf het circuit hun bijdrages leveren.

Bovendien is er het wekelijkse 1-op-1 interview van Mol met Verstappen en zie je beelden van de eerder verreden vrije trainingen. De eerste uitzending van Formule 1 Café is vrijdag 24 maart voorafgaand aan de Grand Prix van Australië.

HEEL RACEWEEKEND LIVE OP ZIGGO SPORT TOTAAL
Alle vrije trainingen zijn uitsluitend rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Select. De meeste kwalificaties op zaterdag en alle races op zondag zijn rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Uiteraard zie je de kwalificaties en de races ook op Ziggo Sport Totaal.

In de studio in Hilversum ontvangt presentator Rob Kamphues naast Robert Doornbos en Tom Coronel rondom iedere Formule 1-race deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt. Het is voor Formule 1-liefhebbers mogelijk om zowel het Formule 1 Café op vrijdag als het programma rondom de race op zondag als publiek bij te wonen. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

LIVE VANAF DE GRID MET VERSTAPPEN
Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie verzorgen tijdens de kwalificatie en de race en tekent samen met verslaggever Jack Plooij voor de voor- en nabeschouwing vanaf het circuit. Voorafgaand aan de race zal Verstappen, indien de situatie het toelaat, live vanaf de grid vooruit kijken. Na afloop zal Max live voor de camera van Ziggo Sport zijn visie geven op de zojuist verreden race.

De eerste race van het nieuwe seizoen, vanuit Albert Park Melbourne, is op zondag 26 maart. De eerste vrije training is twee dagen eerder op vrijdag 24 maart.
#13
Andere Autosport / Re: 2017 Verizon IndyCar Series
21 februari 2017 - 13:30:58
In 2017 zal Rene Hoogterp het commentaar verzorgen tijdens de races van de IndyCar op Ziggo Sport. Frank Weeink zal hooguit als invaller nog te horen zijn bij Ziggo Sport en verdwijnt dus als commentator bij de IndyCar, Formule 3 en DTM. Hij mag in 2017 bij Eurosport de MotoGP samen met Kervin Bos (op locatie) van commentaar gaan voorzien.
De kwalificatie van de IndyCar zal denk ik niet op Ziggo Sport te zien zijn, maar wellicht wel via het Youtube-kanaal van de Indycar.
#14
Olav Mol meldt via Twitter dat Ziggo Sport later deze week om de tafel gaat om het format voor aankomend seizoen te bespreken.

Wat daarbij opvalt bij de reacties op Twitter: mensen willen een uitzending zoals Sky Sports met mensen op de Grid etcetera, maar ondertussen moet ook alles op het 'gratis' kanaal (14) worden uitgezonden.  :D :D

Wat denken jullie?

Ik zou graag een programma zien waarin meerdere racecategorieën worden besproken.
#15
Andere Autosport / Re: Motors TV?
14 februari 2017 - 09:44:41
Weet iemand wat er in maart met MotorsTV gaat gebeuren? Wordt het veranderd in Motosport.tv? Wat gaat dit inhouden voor de uitzendrechten en het online uitzenden?