Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Jozef

#1
Formule 1 forum / Re: F1 seizoen 2023
18 augustus 2023 - 23:32:09
Advocaten winnen altijd. Het is werkelijk niet te geloven dat Massa zo dom is om zich zo bij de neus te laten nemen door zijn advocaten en deze kansloze poging door te zetten, en daarmee zijn eigen imago onderuit te halen.
#2
Citaat van: Mickey op 18 november 2022 - 07:21:05De aandeelhouders! :)

Zal vast een goede prijzenpot bij horen.
Citaat van: Robbert65 op 18 november 2022 - 11:26:54Scheelt tussen de 20 en 30 miljoen geloof ik.

Er is 0,0 prijzengeld in het rijderskampioenschap.

Citaat van: Wings op 18 november 2022 - 18:51:05
Citaat van: Jozef op 18 november 2022 - 00:44:34Wat mij nog het meest van al opviel is dat er blijkbaar zowel bij Ferrari als bij Red Bull mensen zijn die wakker liggen van een tweede plek in het rijderskampioenschap. Who the f*ck cares?

Niet bedoel je? Want Ferrari liet Sainz voor Leclerc finishen.

Bij mijn weten rijdt Leclerc voor Ferrari en vroeg hij meermaals om hulp voor "het kampioenschap".
#3
Wat mij nog het meest van al opviel is dat er blijkbaar zowel bij Ferrari als bij Red Bull mensen zijn die wakker liggen van een tweede plek in het rijderskampioenschap. Who the f*ck cares?
#4
Formule 1 forum / Re: Offline!
20 september 2022 - 22:13:52
Ik heb wel even gegniffeld toen de hele website right-to-left was en er hier en daar wat Arabische tekst verscheen. Ik dacht dat je de boel had verkocht aan een oliesjeik. ;D
#5
De kritiek op Ferrari vind ik deze keer erg flauw. Ze wisten donders goed dat ze niet veel marge hadden op Alonso bij de pitstop, waarschijnlijk was het zelfs de bedoeling om de laatste ronde achter hem aan te vatten om met DRS en slipstream op Kemmel een snellere laatste ronde neer te zetten. Uiteindelijk finishte Leclerc 3,7 seconden voor Alonso, een erg comfortabele marge. Jammer genoeg maakte Leclerc een fout door te laat te remmen bij het inrijden van de pits. De daaropvolgende tijdstraf en positie- en puntenverlies zijn 100% aan de coureur te wijten.
#6
Formule 1 forum / Re: Silly Season 2022
05 augustus 2022 - 21:32:41
Citaat van: Breaktest op 05 augustus 2022 - 10:05:44
Wat is dit voor geleuter over Williams? Het wordt gewoon McLaren voor Piastri.
Alpine wilde graag maar heeft de optie laten verlopen. En Williams is een verzinsel van de pers.
https://racingnews365.nl/onthuld-piastri-vervangt-ricciardo-per-2023-bij-mclaren

Ik denk niet dat Williams een verzinsel van de pers was. Zonder de wetenschap dat Vettel met pensioen ging, zou Alonso gewoon op zijn Franse stoel zijn blijven zitten en dan was voor Piastri een jaar of twee racen bij Williams een pak interessanter dan nog langer aan de zijlijn blijven staan. Maar toen begon het te morrelen tussen McLaren en Ricciardo...
#7
Formule 1 forum / Re: Silly Season 2022
04 augustus 2022 - 20:41:53
Vraag me toch af of Piastri niet (iets te vroeg) heeft toegehapt voor een zitje naast Albon bij Williams. Uiteindelijk geen slecht team en geen slechte teamgenoot voor je debuut. Bij McLaren kan hij wel willen, maar als de ontslagpremie van Ricciardo net iets te hooggegrepen is voor McLaren, dan blijft de Australiër gewoon zitten. Een jonge leeuw hebben ze toch al in hun rangen. Dat is nog een andere context dan toen Ferrari Räikkönen ontsloeg in 2009, en voor de rest kan ik mij in de F1 niet al te veel ontslagen coureurs herinneren, hoe graag iedereen ook de lege dooddoener bovenhaalt dat "contracten niks betekenen in de F1".
#8
Ja man, echt schrijnend. Leclerc reed eigenlijk wel een heel puike race tot aan die bewuste stop.

Even een gokje wagen: Mercedes wordt dit seizoen tweede bij de constructeurs.
En iets gewaagder: ook bij de rijders wordt de derde plek (achter de twee Red Bulls) een Mercedesman.
#9
Formule 1 forum / Re: Frankrijk
30 juli 2022 - 23:32:37
Chris Martin van Coldplay zou ook op zijn 30ste met pensioen gaan. Hij is er nu 45 en speelt de hele zomer lang voetbalstadions plat. Ik zou papa worden op 28 jaar en... nu ja. ;D Om maar te zeggen: twintigers denken wel eens dat ze weten hoe hun leven zal verlopen, maar ze hebben geen idee (en dat kan ook helemaal niet, dat is het mooie).
#10
Formule 1 forum / Re: Frankrijk
30 juli 2022 - 13:46:42
Deze race staafde mijn stelling in een ander topic dat Max vrij spel zal hebben om alle records van Hamilton te breken omdat de F1-grid niet zo bijzonder is op Verstappen, Hamilton en Alonso na. Leclerc vind ik al jaren overroepen en hij toonde nog maar eens waarom. Russell en in mindere mate Norris kunnen hopelijk met het juiste materiaal ook nog hun successen boeken in de toekomst. Anders moeten we de hoop stellen op toekomstige rijders zoals Piastri.
#11
Citaat van: Arthur op 05 juni 2022 - 15:26:33Feitelijk zie ik twee echte titels, 2008 en die in het seizoen met Rosberg. Maar ja, wie ben ik....
2017? Ferrari was toen ongeveer de evenknie van Mercedes, Hamilton toonde zich superieur aan Vettel. En hij won er twee tegen Rosberg.

Daarnaast heeft elke teamgenoot van Hamilton het erover wat een ongelooflijke krijger het is, hoe hij het hele team omhoog tilt enzovoort. Zelfs Fernando Alonso, de man die denkt dat hij god in levende lijve is, heeft er soms positieve woorden voor.

Wie de grootste aller tijden is, is een eindeloze discussie (het is bijvoorbeeld moeilijk te "bewijzen" dat er een grotere geweest is dan Jim Clark). Maar dat er geen nood is aan asteriskjes bij de statistieken van Hamilton, lijkt me wel duidelijk - op het feit na dat er tegenwoordig meer races zijn en meer punten uitgedeeld worden dan vroeger.

Ik denk overigens dat Verstappen de meeste records van Hamilton gaat breken. Wanneer Hamilton met pensioen gaat, loopt de F1-grid niet bepaald over van talent. Een beetje zoals in de tijd van Schumacher.
#12
Helemaal waar, Fietser. Met Amerikanen aan het roer is het niet verrassend dat alles meer en meer nep wordt, inclusief de competitie zelf. Dit is ook de reden waarom ik het minder volg en niet langer treur om een race (parade) te missen.

Citaat van: Breaktest op 07 mei 2022 - 20:16:30In dit geval ben ik het met Hamilton eens. Ik vind het maar een aansteller, zoals ik overigens alle mannen met armbandjes, kettinkjes en opgebonden haardrolletjes ijdeltuiten en aanstellers vind. Maar met het dragen ervan is geen enkel veiligheidsaspect in het geding. Dat dit streng verboden is voor monteurs daar kan ik me wat bij voorstellen, maar voor coureurs is het is echt spijkers op laag water zoeken en hypocrisie ten top.

Er is wel een veiligheidsaspect in het geding. Wanneer je in een brand zit, zal je overall je tegenwoordig behoorlijk goed beschermen tegen de vlammen, maar niet tegen de stralingswarmte. Metalen voorwerpen zullen door die straling sneller opwarmen dan je lichaam, waardoor je veel sneller ernstige brandwonden krijgt van je piercing en halsketting.

Synthetisch ondergoed kan door de straling gaan smelten en dan aan je huid kleven, ook heel prettig zowel op het moment dat je je huid voelt aanbranden als achteraf wanneer de dokters het er stukje voor stukje weer af mogen pellen.
#13
Het heeft mij eerlijk gezegd altijd verbaasd om rijders met piercings en dergelijke uit een auto te zien stappen. Het is de evidentie zelve dat dit verboden is. In lagere categorieën is men hier veel strikter op. Net zoals het verbod op synthetisch ondergoed. Daniel Ricciardo vertelde doodleuk dat hij niet eens wist dat daar een verbod op was. Hoe onprofessioneel kun je zijn?
#14
Formule 1 forum / Re: Formule 1 in de toekomst
03 april 2022 - 21:39:56
Ik vind het ook niet zo interessant meer nu er zo veel races zijn. Vroeger was elke GP iets om naar uit te kijken, nu is het "oh, is het alweer een race?" Zo heb ik Jeddah pas aangezet met 3 ronden te gaan, en ik heb het verder niet gemist.

Natuurlijk kan dit ook gewoon te maken hebben met het feit dat we allemaal elk jaar een jaartje ouder worden en dat interesses en levenssituaties evoluren.
#15
Formule 1 forum / Re: Voorspellingen seizoen 2022
24 februari 2022 - 19:14:49
Ik zou het eerlijk gezegd problematisch vinden indien de F1 zelfs nog de keuze zou krijgen om een Grand Prix te organiseren in de huidige situatie. Ik vermoed ook niet dat dat het geval zal zijn. Er zouden op zeer korte termijn embargo's aangekondigd moeten worden waarmee westerse overheden hun onderdanen verbieden om nog dit soort economische activiteiten te onderhouden met Rusland.