Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Roel

#1
Sportforum / Wielrennen: wat een boeltje
24 juli 2007 - 18:12:09
De tour, Vinokourov betrapt, geval nummer duizendtriljoenachtennegentig...

Wie kijkt er nog? Wie van jullie wil er nu nog naar een stelletje bedriegers zien? Dat vraag ik me nu echt af...

Wat een kermisachtige oplichterij... en kom nu niet af met 'je mag niet iedereen over dezelfde' kam scheren, want ze blijven gepakt worden,dit is geen sport meer, boycotten die handel en afvoeren deze sport.
Als sportfan, wielerliefhebber ben ik echt bijzonder ontgoocheld, pfffffffff
#2
FA groot rijder, geen groot kampioen, deel 2356879.

Man bewijst nogmaals dat hij een bjizonder groot talent is, maar een o zo slechte winnaar, zo mogelijk nog slechter dan hij verliest. Vorig jaar had ik het hier al zwaar met mans vingertjes na de race "kijk eens wat ik kan..."  Nu die geste naar zijn wagen en weer het afwijzende vingertje, dat gaat er ver over.
Daarna weet ik niet wie wat eerst zei, maar het is maar plat om je zo te verlagen na een van de sterkste races van je seizoen te rijden.

VEEEEEL respect voor de piloot(en zeker in deze race, waar hij uitblonk), weinig voor de mens (zoals hij overkomt op tv).
#3
Formule 1 forum / Re: GP van Groot-Brittannië
07 juli 2007 - 17:33:31
Ik vrees ook dat Ferrari een pak sneller is dit weekend... :(
#4
Alonso geweldige race?
Ik zag overal en nergens, totaal inconsistent, veel foutjes, zelfs toen hij alleen aan het rijden was.
Hij heeft bijzonder aanvallend gereden, maar te onbesuisd leek mij. Wel leuk om naar te kijken, maar niet de beste piloot vandaag.
Doe mij maar Kubica dan of Kimi. Kubica reed een bijzonder degelijke en sterke race.
Kimi sterk gekwalificeerd (was de zwaarste van de drie en niet zo ver achter) sterke start en gepusht wanneer hij moest pushen.
#5
Formule 1 forum / Re: GP van Frankrijk
27 juni 2007 - 18:41:46
i.v.m. de column 'frankrijk apart' wou ik gewoon even vermelden dat het wel altijd fijn is om zo'n stukje te lezen.
Volgens mij komt er toch wel wat opzoekingswerk bij te pas, dus respect voor de schrijver! (al heb ik wel mijn bedenkingen bij de "Fenomenale piloot Jaques Villeneuve  :D )

(Aan de andere kant weet ik niet wat andere lezers er van vinden maar als ik in een stuk geschreven op de hoofdpagina een DT-fout lees, val ik daar toch wel een beetje over.
Waarschijnlijk een typfout of even te snel geweest, maar jammer toch omdat het stuk in niveau daardoor daalt.)
#6
Formule 1 forum / Re: GP van USA
19 juni 2007 - 13:55:36
Citaat van: robbert op 19 juni 2007 - 12:12:47

dat is raar, volgens u hebben ze teamorders, dus raikkonen minder lang in de pit en toch staat raikkonen achter massa. Als het teamorders zijn, moet raikkonen dan niet voor massa staan????

Even de moeite nemen om de topic heeeelemaal te lezen. Er zijn er hier die beweren dat Alonso achter Hamilton MOEST blijven (teamorders) en aldus wordt er dan ook verwezen naar dezelfde situatie waarin Raikkonen achter Massa bleef, ook al had hij dezelfde snelheid en misschien iets meer.
Nogmaals: volgens mij allemaal grote BS, geen sprake van teamorders.gewoon twee teammaats die net niet snel genoeg waren om de ander in te halen.
#7
Formule 1 forum / Re: GP van USA
18 juni 2007 - 10:02:28
Citaat van: Tim C op 17 juni 2007 - 23:02:30
Bij Ferrari hebben ze dan ook nooit beweerd dat hun rijders altijd tegen elkaar mochten strijden ;)

Beetje een slechte winnaar? Wanneer iemand iets zegt dan is het "omdat het pikt"? Fergie gaat er voorbij, is duidelijk sneller en blijft daarna ronde na ronde op exact dezelfde afstand. ;D ;D

Ik heb niet gewonnen, Mclaren en Hamilton hebben gewonnen.
Dat is de wereld op zijn kop, ik had meer iets van slechte verliezer als ik de eerste 'heiliger dan heilig'-reactie las ;)
Hoe vaak is het al niet gebeurd dat iemand sneller is, maar er toch niet voorbij raakt?

Maar gebeurt het bij Mclaren dan is er duidelijk meer aan de hand, natuurlijk, het is Mclaren, en zij hebben ooit gezegd: jongens let op in Monaco, te veel risico, doe verstandig. En daarvoor hadden ze ooit gezegd dat de rijders tegen elkaar mogen racen. Wat een verkrachters van de sport, nu moeten we hen daar wel elke keer op pakken wanneer de tweede rijder niet voorbij de eerste kan, want er zal nooit meer geraced mogen worden binnen Mclaren ;D

Om consequent te zijn heb je dan ook in Oostenrijk 2002(?) ook gedacht, oef! Gelukkig hebben ze niet op voorhand gezegd dat er altijd geracet mocht worden binnen Ferrari  ;D ;D

Je moet wel een tweede piloot hebben die veel sneller(tegenwoordig in F1) is dan de eerste om een inhaalmanoeuvre te zien natuurlijk.
Maar als het pikt, ...  ;D
Het is redelijk duidelijk hoor  :) Maar ik vind het wel leuk zo, Mclaren-Ferrari, goeie oude tijden! ;)



#8
Formule 1 forum / Re: GP van USA
17 juni 2007 - 22:50:33
Citaat van: Tim C op 17 juni 2007 - 22:24:24
Citaat van: Jasper op 17 juni 2007 - 21:53:09
Edit: sorry, ik heb mijn eerste regel een beetje te cru gesteld, maar als je nu nog zegt dat Alonso en Hamilton niet mogen vechten, en dan niets zegt over Ferrari, dan ben je zelf "heiliger dan heilig" bezig. ::)
Heb jij een gevecht gezien dan? ;D

Gaan we nu echt die term stretchen om dat ene incidentje aan bocht één als gevecht te bestempelen?  ;D

Gaan we nu echt Mclaren bekampen onder het mom dat ze 'heiliger doen dan heilig' en niets zeggen over Ferrari, terwijl de situatie daar net hetzelfde was? Je kan even goed van de daken schreeuwen dat het pikt omdat het Mclaren is, maar dat je het niet gezien hebt bij Ferrari.

In jouw ogen heet het dan "niet mogen inhalen", in mijn ogen overduidelijk "niet kunnen", een fenomeen waar de F1 al langer last van heeft dan dit seizoen.
Het wordt een beetje triest om Mclaren erdoor te halen terwijl exact hetzelfde aan de hand was bij Ferrari deze race.
#9
Formule 1 forum / Re: GP van USA
17 juni 2007 - 21:13:18
Citaat van: Tim C op 17 juni 2007 - 20:56:08
Het woord poginkje komt meer in de buurt en daarna kan hij magischerwijs niet meer aanvallen, yeah right. ::)


De man op het podium was Dr. Z.

En Raikkonen moest ook van Ferrari achter Massa blijven, yeah right  ::)
Er waren ook duidelijk teamorders bij Mclaren want Hamilton's pitstop duurde een seconde langer, kan het nog duidelijker zijn? Bij de start was het trouwens ook enkel voor de schijn dat Alonso langs links én rechts probeerde, om uitdrukkelijk aan te tonen dat hij niet voorbij Hamilton mocht.
De snodaards, zo een uitslag manipuleren!

::)  ::)  ::)
#10
Citaat van: 0634 op 12 juni 2007 - 18:10:01

Ik begrijp dat een aantal mensen anti-Alonso zijn, maar ik snap echt niet wat hij hier verkeerd zegt. Je kan wel vanalles erbij gaan bedenken zoals Roel hierboven, maar volgens mij zegt hij niks vreemds. Hij is niet negatief over het team noch over Hamilton.


Het is idd een kwestie van interpretatie, maar ik kan mij toch niet van de indruk ontdoen dat hij een excuus zoekt voor zijn foutenin Montreal. Een fout is een fout en die maakt iedereen wel, maar dat hoeft toch niet op je teammaat of je gevoel in het team betrokken te worden.
#11
In de aanloop van de GP in Inianapolis doet Alonso enkele zielige uitspraken:

"Ik voel me al van in het begin niet helemaal op mijn gemak bij Mclaren" lees: ik krijg geen voorkeursbehandeling :'(
"Een Britse piloot, bij een Brits team, hij krijgt alle steun en hulp" lees: die debutant helpen ze nog, en ik als tweevoudig WK word hier helemaal aan m'n lot overgelaten. :-\

Als hij dit zo heeft gezegd dan gooit hij meteen ook z'n eigen ramen in. Het is wat voorbarig en ik heb het nooit gehad voor Alonso, maar: wat een janker!! Hij verliest een race door o.a. meerdere fouten van hemzelf nadat hij wel onbedreigd de race in Monaco als P1 had beëindigd, en dan nog zooo klagen.

Een groot rijder maar wat een klein mannetje, het doet mij weer denken aan zijn vingertjes van vorig jaar, "kijk eens wat ik kan..."
#12
Formule 1 forum / Re: Man van de race - Canada
11 juni 2007 - 19:50:55
Citaat van: Doefie op 11 juni 2007 - 18:58:09

Het gaat gewoon niet om dat te zeggen vermits Hamilton als een van de weinigen ook nog geen enkele mechanische problemen gehad heeft. Eerder vernoemde Heidfeld heb ik ook nog geen fout weten maken maar hij heeft wel al pech gehad. Hamilton heeft wel degelijk fouten gemaakt, alleen waren ze klein genoeg om ongestraft door te kunnen. In Australë zat hij ook even naast de baan, in Maleisië en vooral Bahrein heeft hij zich enkele keren verremt. Maar wat weten we over de anderen? die komen nooit in beeld en kunnen we ook niet oordelen of ze al in de fout zijn gegaan of niet.

Ik ben trouwens van mening dat geen enkele hype terecht is.

Hoe lang rijdt Heidfeld al f1, hoe lang rijdt Hamilton al F1?

Het woord hype heeft idd een negatieve bijklank omdat het als 'overrated' overkomt, ik vind de hype terecht in de zin van: iedereen (h)erkent toch het uitzonderlijke talent van deze piloot/man. Een wonder is het niet, het is maar een mens, maar één die een pak beter rijdt dan de gemiddelde, en dus een supertalent gezien hij rijdt in de F1(en daar vooral talenten rijden) en vooral gezien zijn leeftijd.

Heidfeld had ik ook nog punten kunnen geven, sterke race, maar dat mag wel na middelmatige jaren (in ook wel middelmatige wagens). Maar NH is aan een sterk seizoen bezig,zonder twijfel!
#13
Formule 1 forum / Re: Man van de race - Canada
11 juni 2007 - 17:52:54
Citaat van: Doefie op 11 juni 2007 - 14:41:55
Citaat van: Roel op 11 juni 2007 - 08:08:54Hamilton is een klasse appart, geen gezever.

Hamilton is een coureur als een ander op de grid. Hij is geen wonder.

Absoluut niet mijn bedoeling om er een welles nietes spelletje van te maken, daarom mijn argument bij mijn mening en verder niets.
De andere coureurs op de grid: noem de beste(alonso, raikkonen, massa, rosberg misschien, kubica schat ik ook zeer hoog in) Noem alle andere coureurs van de grid op en vertel mij wie van hen NET ALS HAMILTON geen enkele fout in de races tot nu toe maakte ?

En hou er tegelijk rekening mee dat deze 22-jarige op verscheidene circuits voor het eerst rijdt. Ik heb het nog niet eens over zijn uitstraling, beleefdheid, sportiviteit en wil om te winnen.
Zelfs zonder daarover te lullen is Hamilton een klasse apart en dit zeg ik absoluut niet om mee te hypen, dit is gewoon een terechte hype.
#14
Formule 1 forum / Re: Man van de race - Canada
11 juni 2007 - 08:08:54
Citaat van: Doefie op 10 juni 2007 - 22:53:18
Citaat van: Jasper op 10 juni 2007 - 21:47:54Doefie, tijd om het onder ogen te zien... Hamilton doet het beter dan Villeneuve 11 jaar geleden (ook al schoot die na 4 keer al raak).

Heeft er absoluut nièts mee te maken. Villeneuve was toen. Hamilton is nu... ik blijf heel die massahysterie serieus overroepen vinden. Al wordt hij dit jaar wereldkampioen. Het seizoen is nog lang genoeg om vanalles te laten gebeuren. Trouwens, ik blijf erbij. Hamilton heeft niet meer talent dan Rosberg. Had Rosberg vorig jaar in een Ferrari gedebuteerd had hij ook meteen podium gehaald en was het ook "oooh hoe geweldig is Rosberg niet". Had Hamilton in een Williams gedebuteerd haalde hij hooguit punten in de eerste race, meer niet.

In C gaat het er niet om of Hamilton races wint en punten pakt, maar wel dat hij regelmatig sneller is dan een tweevoudig wereldkampioen, en schittert op circuits waar hij nooit eerder reed.Ik denk dat niemand kan vergelijken of rosberg sneller is dan Alonso, maar Hamilton in ieder geval regelmatig wel. Hamilton is een klasse appart, geen gezever.
#15
Formule 1 forum / Re: GP van Canada
09 juni 2007 - 20:52:21
Citaat van: Juan op 09 juni 2007 - 20:41:06
Citaat van: McChouffe op 09 juni 2007 - 20:37:42
Nog een kleine opmerking. In Q2 wordt de tijd van Nick Heidfeld afgenomen omdat hij de chicane voor de finish afsnijdt. In Q3 doet Hamilton hetzelfde, maar zonder gevolg.
Niet dat dat een verschil had uitgemaakt, maar waarom bij Heidfeld wel en Hamilton niet?
Idd vreemd, Hamilton deed zelfs geen moeite om toch door de chicane proberen te komen.
BTW, de manoeuvres van Alonso gezien op het rechte stuk in zijn laatste ronden? Net of hij de pole niet wilde pakken :-\

Ik gok dat het rondje van Hamilton(waarbij hij de chicane afsneed) niet zijn snelste was en daardoor ook niet werd geschrapt, maar het is maar een gok.
Alonso, 2-voudig wereldkampioen, die vrijwillig z'n pole zou afstaan aan een rookie die nog nooit op dat circuit eerder reed, lijkt me straf...
Geweldig van Hamilton!