koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Zwijgen leek mij beter” - Max Verstappen

Eerder maakten we melding van het feit dat Max Verstappen uit pure woede zich opsloot op zijn hotelkamer.

Hierdoor was de Nederlander niet beschikbaar voor de media in het zogeheten ‘Media Square’. Het bekende vierkantje waar de coureurs hun praatje met journalisten moeten houden.

Dat kwam de jonge Nederlander op een boete van 25.000 euro te staan, want de heren zijn contractueel verplicht om na een race op te draven voor de snorrende camera’s.

Verstappen vertelde maandagavond in het Ziggo Sport-programma Peptalk wat hij die zondag wel had gedaan. Max had er geen zin in op zich gelijk bij de cameraploegen op het circuit te melden en verhaal te doen na zijn uitvalbeurt. De coureur koos ervoor om zijn vierde uitvalbeurt in zes race in zijn eentje te verwerken.

Ik ben nog even op het circuit gebleven om met de technici door te spreken wat ik van de auto vond qua balans. Daarna ben ik weggegaan. Het leek me wel verstandig.

In de kwalificatie moest ik al qua vermogen terugschroeven. Er is steeds wat. Het is een beetje apart en jammer ook dat ik als enige met een Renault-motor zoveel problemen had.

Bij Red Bull verwachten ze van mij dat ik mijn best doe, dus ik verwacht natuurlijk ook van Red Bull en de motor dat alles tiptop is, want dit is wel heel zuur., zo besloot Max Verstappen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.