koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Wehrlein zit klem”

Het vrijgekomen stoeltje van Williams is voor Pascal Wehrlein de beste optie om zijn carrière een vervolg te geven.

Amper twee jaar geleden gold de Duits-Mauritiaanse rijder als een potentiële winnaar.

Maar anno 2017 is alles anders, dankzij de opkomst van toptalenten als Max Verstappen, Esteban Ocon en Lando Norris.

De kans dat Pascal Wehrlein bezig is aan zijn laatste Formule 1-races is niet onwaarschijnlijk. Heel veel opties voor volgend jaar zijn er echter niet meer, nu Sauber een plekje heeft ingeruimd voor Ferrari-protegé Charles Leclerc.

Gek genoeg lijkt het erop dat de falende Markus Ericsson wéér mag aanblijven, ondanks dat Wehrlein alle punten voor het team heeft gescoord. Maar Ericsson weet zich ‘beschermd’ door zijn sponsor Longbow Fin. die dit jaar aandelen in Sauber voor een forse som geld overnam.

Wehrlein durft weinig te zeggen over zijn eigen kansen bij Williams. Ik ben heel slecht in voorspellen. Maar als je geen sponsors hebt, is het tegenwoordig onmogelijk een stoeltje te verkrijgen. Als mijn familie nou 5 of 10 miljoen euro kon betalen, dan zat ik goed. Helaas is dat niet het geval., vertelde Wehrlein destijds in het Braziliaanse São Paulo.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.