koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Villeneuve haalt uit naar Stroll’

Lance Stroll reed in Canada niet alleen zijn eerste thuiswedstrijd, maar scoorde met een P9 ook nog eens zijn eerste WK-punten in de Formule 1.

Met zijn twee punten is Stroll de eerste Canadees in de Formule 1 die WK-punten scoort sinds Jacques Villeneuve, die weer eens kritiek had op een coureur van de huidige generatie.

De wereldkampioen van 1997 deelde mee dat Lance Stroll wel eens de slechtste rookie ooit zou kunnen zijn.

Eerder in de winter maakte Stroll inderdaad veel stomme fouten en was hij niet snel genoeg. Gedurende seizoen kende de jonge Canadees ook momenten van pure pech, maar uitgerekend op zijn geboortegrond reed Lance een sterke inhaalrace. Hij eindigde uiteindelijk op P9, maar dat was voor Villeneuve blijkbaar weer niet goed genoeg.

De resultaten spreken voor zich. Hij levert één van de slechtste prestaties die we ooit in deze sport hebben gezien van een rookie., zo stelde Villeneuve.

De reactie van Lance Stroll: Mensen die me niet mogen zullen altijd wel excuses vinden, maar daar ben ik niet mee bezig. Of hij nu wereldkampioen geweest is of niet, zijn negatieve commentaar is als lucht voor mij.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.