koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Vierde wereldtitel Lewis Hamilton

Na 2008, 2014, en 2015 mag Lewis Hamilton zich ook wereldkampioen Formule 1 van 2017 noemen. Met nog twee Grand Prix te gaan had Lewis Hamilton een negende plek voldoende voor zijn vierde wereldtitel. Hamilton komt nu in aantal wereldtitels gelijk met Sebastian Vettel en Alain Prost. Alleen Juan Manuel Fangio (5) en Michael Schumacher (7) waren succesvoller.

Hamilton nu wel de meeste succesvolle Brit in de Formule 1, hij moest dit nu record nu delen met Jackie Stewart die drie wereldtitels behaalde.

Hamilton was emotioneel na het behalen van zijn titel:
Ik wil allereerst alle fans bedanken die me enorm gesteund hebben. Daarnaast ook het team, zonder hen was dit niet gelukt. Ik weet niet precies wat er gebeurde in de eerste bocht. Ik gaf Vettel ruimte maar toch raakten we elkaar. Daarna moest ik terug vechten. Niet mijn beste race maar het draait om de titel. Ik heb nooit opgegeven. Ik ben het team en mijn familie ontzettend dankbaar. Deze titel draag ik op aan mijn familie en aan god.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.