koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Vettel mag wel gaan oppassen” - Max Verstappen

Voor de derde keer in zijn carrière kwalificeert Max Verstappen zich als tweede. In Monza moest de jonge Nederlander twee weken geleden door een gridstraf alsnog van P13 van start gaan.

Red Bull besloot Monza ‘op te offeren’ door een hele reeks onderdelen te vervangen. De voorspelling dat Verstappen en Ricciardo beter voor de dag zouden komen in Singapore, ligt op schema met de P2 voor Max en een P3 voor Ricciardo.

Hoewel, Verstappen stond zeer lang bovenaan de tijdenlijst, totdat Ferrari haar kopman met een Q-setting (de motor maakt dan kortstondig extra toeren) de baan opstuurde.

Dus geen pole position voor Max dus. Maar de coureur leek niet bijzonder aangeslagen over het missen van zijn allereerste pole position.

Als tweede van start gaan op dit circuit, belooft veel. En we zitten er niet te ver vandaan, zo wijst Verstappen naar het niet al te grote verschil met Vettel.

Als we de archieven bekijken zien we dat in negen jaar racen in Singapore, zeven races zijn gewonnen door de coureur die van pole startte. Maar Vettel mag zijn borst natmaken volgens Max Verstappen.

Als er in de eerste bocht een gaatje is om Sebastian in te halen, ga je er voor. Zo niet, dan settel je je er achter. Het is een lange en zware race, er kan veel gebeuren., aldus de waarschuwing aan het adres van Sebastian Vettel.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.