koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Vettel ‘beschermt’ Ferrari na opnieuw een uitvalbeurt

Sebastian Vettel zit samen met zijn team in de hoek waar de klappen vallen.

De SF70H heeft voldoende snelheid om de W08 te bedreigen, maar juist in deze fase van het kampioenschap kampen de Italianen met kleine ‘gremlins’die grote gevolgen kunnen hebben voor de winstkansen van hun coureurs.

In Maleisië ging Räikkönen niet eens van start. In Japan zorgde een onwillige bougie (of ontsteking, FR) ervoor dat Sebastian Vettel nu aankijkt tegen een achterstand van 59 punten. Twee nulscores in drie races helpt niet echt als je wereldkampioen wil worden.

Als zelfs Toto Wolff je zijn steun betuigd…

Kritiek is normaal. Toch moeten we onze monteurs beschermen, we hebben dit jaar fantastisch werk geleverd maar de laatste races gaat het mis op mechanisch vlak., aldus Vettel.

We hebben nog altijd een mathematische kans op de titel en ook al hebben we het niet in eigen hand, het team blijft zich als geheel verbeteren.

Ondertussen kan Hamilton in Austin over twee weken voor de vierde keer wereldkampioen worden.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.