koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen tevreden over eerste testdag

Max Verstappen is tevreden over zijn eerste testdag in de RB14, dit ondanks technische problemen in de ochtend. Na een installatieronde werd een benzinelek geconstateerd waarna Verstappen pas na de middag weer in actie kwam.

In de middagsessie wist Verstappen 67 ronden te rijden met een beste tijd van 1:20.326. Deze tijd werd gereden op medium banden en was de vierde tijd van de dag. Aan het einde van de middag begon het te sneeuwen in Barcelona waarna de teams voortijdig stopten.

Max Verstappen: Het was vandaag vooral koud in de auto! Maar mijn eerste indruk van de auto is positief. Beter dan vorig jaar. Ik denk ook niet dat we vanmorgen veel tijd hebben verloren omdat de weersomstandigheden niet optimaal waren. In de middag hebben we ons programma kunnen afwerken. We hebben wat nieuwe dingen geprobeerd. Het is zo koud je gewoon constant maximaal moet rijden om de banden warm te houden. Dat maakt het moeilijk maar overall is het een positieve dag geweest.

Morgen komt Daniel Ricciardo in actie, Verstappen rijdt opnieuw op donderdag.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.