koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen start als tweede in GP Mexico


Verstappen vrijgesproken van ‘impeding’ Bottas

Max Verstappen start als tweede van startrij 1 tijdens Grand Prix van Mexico

En weer was er gezeur na afloop van de kwalificatie in Mexico vandaag. Na de inhaalactie in de laatste ronde op Räikkönen vorige week zondag in Austin werd Verstappen gestraft en een plek teruggezet door een vijf seconden straf.

Vandaag klaagde Bottas hardop over Verstappen, die hem zou hebben gehinderd in zijn eerste snelle ronde in de derde kwalifiatierun.

De Stewards of the Meeting besloten echter anders. Max Verstappen treft geen blaam en start als tweede vanaf de voorste startrij op zondag in de race in Mexico.

“Vettel strooit met DRS”

Er lijkt een kans te zijn dat Verstappen zelfs van pole vertrekt morgen. Er gaan op internet geruchten dat ook Vettel, die pole pakte op het allerlaatste moment vandaag, onderwerp van onderzoek is bij de jury. Hij zou op plekken waar dat niet is toegestaan zijn achtervleugel hebben opengezet.

Wellicht horen we daarover nog meer, hoewel we natuurlijk wel vaker geruchten horen die niet uitkomen. De fans van Verstappen kunnen zich alvast verkneukelen op een spannende start morgenavond Nederlandse tijd.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.