koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen ondanks problemen positief

Max Verstappen kende vandaag geen vlekkeloze vrije trainingen. In de eerste vrije training verremde de Nederlander zich en zette de Red Bull RB14 in de muur.

In de tweede vrije training mistte Verstappen het eerste kwartier omdat de bolide nog niet gerepareerd was, vervolgens reed hij de derde tijd. Tegen het einde van de sessie moest Verstappen langzaam terug naar de pitstraat omdat de Renault-motor problemen vertoonde.

Verstappen:
Zonde van de eerste vrije training. “Het was mijn schuld. Ik verloor de achterkant van de wagen en spinde. Gelukkig viel de schade mee en konden we die snel repareren. Complimenten voor de monteurs. Ach, dat hoort een beetje bij een eerste training op een stratencircuit. Ik maak me er verder niet druk om.

Dit circuit draait om vertrouwen. Daar kun je hier veel tijd mee winnen en ik voel me goed hier. We waren aan het einde van de tweede vrije training even bang voor een motorprobleem, maar dat valt mee. Er is geen schade, het was iets met een sensor. Ik heb in de tweede training alle geplande dingen kunnen doen. Uiteindelijk was het dus een prima dag. In de lange runs was de auto erg goed, dus het ziet er voor de race goed uit.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.