koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen niet helemaal tevreden: “Werk aan de winkel”

Max Verstappen is niet helemaal tevreden over zijn dag. De Nederlander eindigde in de tweede vrije training als achtste en mistte veel tijd door het vervangen van de vloer van de Red Bull RB13. Ricciardo kon het tempo van Vettel goed volgen en reed de derde tijd.

Verstappen: De vloer was flink beschadigd omdat ik over de afgebroken T-wing van Bottas heen reed. Het team moest daarom de onderkant van de auto vervangen, iets dat veel tijd in beslag neemt. Daardoor was onze training eigenlijk verpest en kon ik slechts één lange run doen. Het was ongelukkig dat de T-wing afbrak en ik had evenzoveel pech dat ik hem raakte. Al met al was het dus geen ideale dag, maar zo gaat dat soms.

Ricciardo kon een goed tempo rijden met een andere afstelling. We zien er best competitief uit hier. Over mijn afstelling ben ik nog niet helemaal tevreden, dus we moeten nog hard werken aan mijn auto. Eerst is het zaak om meer ronden te rijden morgen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.