koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen: “Morgen zoveel mogelijk rijden”

Max Verstappen was vanochtend in China in de verregende eerste vrije training de snelste man op de baan. De tweede vrije training werd vanwege de mist gecanceld.

Verstappen: Net zoals iedereen hebben ook wij vandaag niet veel kunnen rijden. Ik heb maar twee volledige ronden kunnen doen. Ik was wel snelste, dat is positief. Ook het gevoel met de auto was goed, maar lang niet iedereen heeft kunnen rijden dus daar kijk ik niet al te veel naar. Ferrari en Mercedes hebben zich namelijk ook niet laten zien. We hebben niets kunnen testen sinds Australië. Ik begrijp de reden waarom de tweede vrije training niet door ging en heb hier ook alle begrip voor. De helikopter kon niet landen, het gaat onze veiligheid en dan kun je niet rijden. We weten niet waar we staan en hebben ook niet veel data. Ik heb nog geen idee hoe competitief we hier zijn op een normale, droge baan en of de updates die we hebben meegenomen, goed werken.

Het weerbericht voor morgen ziet er beter dus hopelijk kunnen we morgen voor de kwalificatie nog wat nieuwe dingen proberen. Voor nu is het belangrijk om te rijden, hoe meer hoe beter. Voor de fans zal het leuk zijn morgen, ik verwacht een heleboel track action!Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.