koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Verstappen met updates in Singapore

Goed nieuws voor Red Bull en Max Verstappen, dit weekend zijn diverse updates beschikbaar. Zo zorgt Red Bull voor een nieuwe voorvleugel en barge-board. Smeermiddelen leverancier ExxonMobil heeft verbeterde benzine beschikbaar waardoor de Renault-motor meer vermogen kan leveren.

Verstappen op zijn officiële website:
Het inhalen is altijd iets moeilijker op stratencircuits zoals Singapore, vanwege de kortere rechte stukken en de vele bochten. Gewoonlijk maken we hier vanwege de warmte meer pitstops, hopelijk doen we er twee of drie. Met de mogelijkheid van een safety car-situatie moeten we rekening houden met verschillende strategieën. Er kan van alles gebeuren.

We hebben dit weekend een aantal updates voor de auto en ook op motorisch gebied: we gebruiken verbeterde brandstof en daar ben ik erg blij mee. Dat kan ons iets meer pk’s geven, zodat we de andere auto’s beter kunnen volgen, als we niet vooraan liggen. Maar hopelijk liggen we voorop, dat zou zelfs nog beter zijn! Dan hoeven we ook niet in te halen.Alles weten over Formule 1 in 2017?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.